Η Lily Allen ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της

Η Lily Allen ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της

Μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μια νέα αρχή.

Η μικροκαμωμένη τραγουδίστρια που με τα ποπ τραγούδια της κατάφερε να γίνει γνωστή και αγαπητή σε όλων των ειδών τα ακροατήρια, τόσο εθιστικά είναι όλα, ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της με τον διακοσμητή Sam Cooper.

Ένας γάμος που πέρασε πολλά μέχρι να γίνει, καθώς η Lilly Allen και ο Cooper έπρεπε να αντιμετωπίσουν την απώλεια του αγέννητου παιδιού τους. Το ζευγάρι ξεκίνησε την σχέση του το καλοκαίρι του 2009 και γρήγορα η Allen έμεινε έγκυος, κάτι που ήθελε πάρα πολύ όπως είχε δηλώσει και παλιότερα. Πάνω στους 6 μήνες όμως, η τραγουδίστρια απέβαλε και τότε ξεκίνησε μια αρκετά άσχημη περίοδος τόσο για την ίδια όσο και για τον σύντροφό της, που όμως δεν κατάφερε να ταράξει τη σχέση τους.

Λίγο καιρό μετά την αποβολή, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και την Παρασκευή ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία του γάμου τους, η οποία θα είναι η 11η Ιουλίου. Και οι δύο θέλουν έναν γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και τους παπαράτσι, ώστε να ξεκινήσουν μια καινούργια, πιο ήρεμη και γαλήνια ζωή μαζί.