Κάνουν και τα supermodels γκάφες και μάλιστα ολκής

Κάνουν και τα supermodels γκάφες και μάλιστα ολκής

Η Gisele Bundchen στο στόχαστρο, μετά τις δηλώσεις της σχετικά με τα αντηλιακά.

Η Gisele Bundchen, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη –μόνο το 2009 είχε έσοδα δεκαεπτά εκατομμυρίων αγγλικών λιρών-, κατάφερε να προκαλέσει το μένος των γιατρών που ασχολούνται με τον καρκίνο, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της.

Η Gisele, παρόλο που είναι μόνιμα μαυρισμένη και στο παρελθόν έχει αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας αντηλιακών, χαρακτήρισε τα αντηλιακά προϊόντα «δηλητήριο» και δήλωσε πως δεν τα χρησιμοποιεί, λόγω των χημικών που περιέχουν για να απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία. Ακόμη πρόσθεσε πως κάνει ηλιοθεραπεία μόνο πριν τις οκτώ το πρωί για να προστατεύσει τον οργανισμό της. Όπως καταλαβαίνετε η ιατρική κοινότητα ξεσηκώθηκε εναντίον της, καθώς όταν ένα τόσο αναγνωρίσιμο πρόσωπο κάνει τέτοιες δηλώσεις προκαλεί σύγχυση στον κόσμο.

Δηλαδή, για να καταλάβουμε, η Gisele έχει τέλειο μαύρισμα ξυπνώντας το χάραμα και δε χρησιμοποιεί αυτομαυρίσματος προϊόντα, γιατί αυτά και αν έχουν χημικά, ενώ οι δηλώσεις της δεν έχουν καμία σχέση με το λανσάρισμα της δικής της σειράς καλλυντικών, που προφανώς και δεν συμπεριλαμβάνει αντηλιακά και όλως τυχαία, γίνεται αυτές τις μέρες.