Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει: "O λογαριασμός μου στο twitter είναι αληθινός"

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει: "O λογαριασμός μου στο twitter είναι αληθινός"

Αν και μόλις δύο μήνες στο μαγικό χώρο του twitter η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει να προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο μιας και συνομιλεί με τον κόσμο και στέλνει πολλά tweets που δημιουργούν κουβέντες και σχόλια πολλά. Είναι όμως εκείνη που χειρίζεται τον λογαριασμό της; Τι απάντηση δίνει;

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter η παρουσιάστρια του Alpha διευκρίνισε ότι το λογαριασμό Ελένη Alpha-tv τον χειρίζεται εκείνη 100%. Συγκεκριμένα έγραψε "Το Eleni_Alphatv είναι το μόνο μέσο που γράφω εγώ και μόνο! Και είναι 100% δικό μου". Μα αυτό το λιτό τρόπο έδωσε τέλος σε όσους υποστήριζαν ότι είχε άτομο άλλο που έγραφε ότι ήθελε. Ο λογαριασμός της είναι ένας και ότι άλλο υπάρχει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το προφίλ της έχει αλλάξει ακόμη περισσότερο φέτος και έχει γίνει πιο προσιτή στην νεολαία αλλά και στον κόσμο που την αγαπάει. Συνεχώς μέσα από δεκάδες μηνύματα που λαμβάνει δίνει απαντήσεις και συμβουλές και είναι κοντά τους στα εύκολα και στα δύσκολα. Το διασκεδάζει και μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή της πολλές φορές προμοτάρει θέματα που ακολουθούν αλλά και καλεσμένους της.

Όσο για τον Άλεξ, όταν οι followers της την ρώτησαν αν απαντάει και εκείνος, τους απάντησ : "Oχι. Ο Αλεξ έχει περάσει τις φωτογραφίες που βγάζουμε στην εκπομπή από το δικό μου iPad που του δίνω εγώ και το κάνει μπροστά μου!" Να προσθέσουμε τέλος ότι με το ξεκίνημα της χρονιάς η εκπομπή "Ελένη" σημειώνει τηλεθεάσεις σταθερά πάνω από 20% στον γενικό μέσο όρο και κοντά στο 27% στο νεανικό.