Φωτογραφικό υλικό απο το ταξίδι της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Ντουμπάι

Φωτογραφικό υλικό απο το ταξίδι της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Ντουμπάι

Το όμορφο μοντέλο έκανε ένα απο τα ταξίδια των ονείρων της και μοιράζεται μαζί μας εντυπώσεις απο το Ντουμπάι και τον άλλο πολιτισμό που συνάντησε εκεί. Κατάφερε να συνδιάσει διακοπές και δουλειά και οι προτάσεις που έχει για να επιστρέψει εκεί είναι ενδιαφέρουσες και δελεαστικές  με καλές οικονομικές απολαβές που στην χώρα μας δεν υπάρχουν.

" Πέρασα εξαιρετικά. Έμεινα περίπου τρεις εβδομάδες στο Ντουμπάι και η έξέλιξη στη μόδα είναι ραγδαία. Πολλά μοντέλα απο την Ιταλική και Σέρβικη αγορά δουλεύουν εκεί και υπάρχει η ευκαιρία να κάνεις εξώφυλλα σε περιοδικά, να φωτογραφηθείς με ακριβά κοσμήματα αλλά και ρούχα που έρχονται απο το Άμπου-Ντάμπι. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και το σκέφτομαι σύντομα να ξαναπάω. Βρήκα χρόνο να πάω σε υπέροχες ερήμους, να κάνω σαφάρι και έκανα αρκετά μπάνια μιας και η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή". Δηλώσεις απο το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα απο το real life πρόγραμμα Next top model και στην συνέχεια απο καυτές φωτογραφήσεις που ανέβαζαν πάντα την θερμοκρασία στα ύψη. Ήταν καλεσμένη σε ένα μεγάλο celebrity party και φωτογραφήθηκε ως Miss Greece για ένα απο τα μεγαλύτερα περιοδικά στο Ντουμπάι. Το Mansion Models και το Bored Models έκαναν επίσημη πρόταση συνεργασίας στο νεαρό μοντέλο που γοήτευσε με το σέξι σώμα του αλλά και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της. Ζητήσανε τριετές συμβόλαιο αλλά δε μπορούσε να απαντήσει θετικά και ζήτησε δέκα μέρες να το σκεφτεί. Να προσθέσουμε οτι στο ταξίδι αυτό έκανε βόλτα με καμήλα, κάπνισε ναργιλέ και γεύτηκε γεύσεις ανατολίτικες.

Η Δήμητρα είχε καταφέρει να περάσει ένα στυλ αρκετά δυναμικό και σκληρό όσο αφορά τον τρόπο που φέρεται ως επαγγλματίας μοντέλο. Αυτά τα άφησε στην άκρη και διόρθωσε πολύ τον χαρακτήρα της. Η σχέση της με τον Διονύση Μακρή την πλήγωσε μετά τον χωρισμό της και κλείστηκε πολύ στον εαυτό της. Αυτή την περίοδο χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες δε δηλώνει single αλλά πολύ ήρεμη και κατασταλαγμένη με τον άνθρωπο που είναι μαζί του. Το φωτογραφικό υλικό που παρακολουθείτε αποκλειστικά είναι από το αρχείο της Δήμητρας που το μοιράζεται με όλους εσάς.