Heidi Klum και Seal χωρίζουν με επίσημο δελτίο τύπου

Heidi Klum και Seal χωρίζουν με επίσημο δελτίο τύπου

Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Άλλος ένας πολυδιαφημισμένος έρωτας του Hollywood λήγει άδοξα θυμίζοντας πως τελικά το «ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα» υπάρχει μόνο στα παιδικά παραμύθια. Με ένα λιτό και συγκινητικό δελτίο τύπου, η Heidi Klum και ο Seal και επίσημα πλέον αυτό που σχολιαζόταν εδώ και εβδομάδες στα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια.
«Έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Είχαμε μια πολύ αξιόλογη σχέση και συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε. Δυστυχώς, δε μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε μαζί. Πρώτη μας προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά μας και μεγαλύτερος, αλλά και πιο σημαντικός ρόλος στην ζωή μας θα είναι πάντα αυτός του γονιού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας, τους φίλους μας, αλλά και όλους τους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους. Παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε την οικογένειά μας και να χειριστείτε το χωρισμό μας με διακριτικότητα», δήλωσαν οι δύο πρώην σύζυγοι στο επίσημο δελτίο τύπου.
Δεν ξέρουμε εάν φταίει το νούμερο εφτά, καθώς και η Jennifer Lopez με τον Marc Anthony ήταν παντρεμένοι για εφτά χρόνια μέχρι που χώρισαν πριν από λίγους μήνες.
Ας ελπίσουμε να διευθετήσουν την υπόθεση όσο πιο ήρεμα και φιλικά γίνεται.