MadWalk 2012: Η λίστα με τους σχεδιαστές και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν

MadWalk 2012: Η λίστα με τους σχεδιαστές και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν

Μόδα και μουσική ενώνονται σε μια σκηνή για δεύτερη φορά την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση της απόλυτης μουσικής ένωσης με τη δημιουργικότητα της μόδας, το Mad και η Vodafone γιόρτασαν με ένα εντυπωσιακό party, στο Fashion Workshop By Vicky Kaya, το 2o MadWalk by Vodafone – The Fashion Music Project, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο.

Με fashion dance διάθεση και το άκρως δυναμικό DJ set από τους Gus & Bonso, το party σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη του 2oυ MadWalk by Vodafone - The Fashion Music Project. Στο party έδωσαν το παρών αγαπημένοι εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής, συμμετέχοντες καλλιτέχνες & σχεδιαστές, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας και των media.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, 9 κορυφαίοι σχεδιαστές και δημοφιλείς καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο 2o MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες και που θα μοιραστούν τη σκηνή είναι οι:

ANGELOS BRATIS
ANGELOS FRENTZOS
APOSTOLOS MITROPOULOS
CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE
DELIGHT
DEUX HOMMES
EFI PAPAIOANNOU-eφι
KORE-SOPHIA KOKOSALAKI
LOUKIA

Και οι:

CLAYDEE
DEMY
GOIN' THROUGH
ΜARK ANGELO
MEΛΙSSES
MY EXCUSE
MY WET CALVIN
PLAYMEN
VEGAS
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ

Τη μοναδική αυτή βραδιά θα παρουσιάσουν η Βίκυ Καγιά & η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ guest host θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης.

Η προπώληση συνεχίζεται για το πολυαναμενόμενο γεγονός του χειμώνα. Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της 2ης διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

www.madwalk.gr