Η Rachel Weisz συναγωνίζεται τη Madonna στο μπρα ντε φερ

Η Rachel Weisz συναγωνίζεται τη Madonna στο μπρα ντε φερ

Η ηθοποιός φαίνεται πως δίνει περισσότερη έμφαση απ' όσο χρειάζεται στην εκγύμναση των χεριών της, ακολουθώντας επικίνδυνα το παράδειγμα της βασίλισσας της ποπ.

spl350787_007

Η Rachel Weisz είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς αλλά και μία από τις γυναικείες παρουσίες που λατρεύουμε να βλέπουμε και να θαυμάζουμε στην διεθνή showbiz, τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το ακαταμάχητο στυλ της. Η τελευταία της, δε, εμφάνιση στην πρεμιέρα του «The Girl With The Dragon Tattoo» στο πλευρό του συζύγου της Daniel Craig, φορώντας ένα συγκλονιστικό Alexander McQueen και αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη και λεπτεπίλεπτη φιγούρα της, έκανε το σαγόνι μας να πέσει στο πάτωμα με κρότο.

Και μετά ήρθαν αυτές οι φωτογραφίες που μας έκαναν να καλύψουμε τα μάτια μας και να αρχίσουμε να μονολογούμε «δεν το βλέπω αυτό, δεν το βλέπω αυτό, δεν το βλέπω αυτό».

Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, η 41χρονη Weisz έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά το πρόγραμμα γυμναστικής της για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «The Bourne Legacy», καθώς ο φακός τον παπαράτσι την απαθανάτισε στα γυρίσματα μιας σκηνής στις Φιλιππίνες με χέρια που θα ζήλευε και η Madonna. Και όλοι έχουμε δει τα χέρια της Madonna.



Βέβαια η περίπτωση της Weisz δεν είναι τόσο τραγική, σίγουρα όμως έχει όλα τα φόντα για να γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός ακολουθεί το πρόγραμμα fitness του γυμναστή των διασήμων Harley Pasternak «5 Factor Diet and Fitness Plan». Βάσει αυτού, η Rachel γυμνάζεται 5 φορές τη μέρα με ένα 25λεπτο πρόγραμμα έντονης άσκησης κάθε φορά, το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση και γράμμωση των μυών, και τρώει 5 μικρά γεύματα την ημέρα. Επίσης, είναι γνωστή φαν του jogging και της yoga, κάτι που αντανακλάται στην πάντα εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Ελπίζουμε, ωστόσο, να μην συνεχίσει να ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μετά το τέλος της ταινίας, γιατί θα μας ραγίσει την καρδιά αν γίνει περήφανη (;) διάδοχος της Marge.