Ο Orlando Bloom περνά κρίση μέσης ηλικίας

Ο Orlando Bloom περνά κρίση μέσης ηλικίας

Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε από τις στυλιστικές επιλογές που κάνει τελευταία.

Όταν ο Orlando Bloom έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη πριν χρόνια, δεν υπήρχε γυναίκα στον κόσμο που να μην είχε «κολλήσει» μαζί του, από νορμάλ βαθμό μέχρι τα όρια ψύχωσης. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο όμως, από τότε δηλαδή που ο ηθοποιός απέκτησε τον μικρό Flynn με την σύζυγό του Miranda Kerr, δεν θα λέγαμε πως οι γυναίκες κάνουν και ουρές.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Bloom έγινε μπαμπάς –ίσα ίσα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν γοητευτικό μπαμπά που βγάζει το μωρό του βόλτα- αλλά με το ότι έγινε, για να το πούμε απλά, λέτσος.

Πάρτε για παράδειγμα την τελευταία του εμφάνιση χτες στο West Hollywood, όπου ο 35χρονος ηθοποιός είχε βγει για ψώνια. Από τη μέση και πάνω όλα καλά, μαύρο πουλόβερ, μαύρο τζάκετ, μαύρα ray-ban, το μαλλί είναι λίγο του τρελού αλλά ας πούμε πως το βρίσκουμε χαριτωμένο, σε γενικές γραμμές τίποτα δεν μας ενοχλεί. Μέχρι που το βλέμμα πέφτει στο υπόλοιπο σύνολο και ο αμφιβληστροειδής παίρνει φωτιά.

Φαρδιά φόρμα σε έντονο μωβ χρώμα με τεράστια στάμπα πάνω στον μηρό και μαύρα αθλητικά παπούτσια με πράσινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες. Και σας ρωτάμε εμείς τώρα, αν δεν ξέρατε ποιος είναι και τον βλέπατε τυχαία ένα πρωί στον δρόμο, θα σας έριχνε κάτω η ακαταμάχητη γοητεία του και η σαγηνευτική του παρουσία; Δεν χρειάζεται καν να απαντήσετε, ήταν ρητορικό ερώτημα.

Και το θέμα είναι πως δεν πρόκειται για ένα faux pas που έγινε μια φορά και μπορεί να δικαιολογηθεί, αλλά πλέον μιλάμε για κατά συρροή εγκλήματα. Φαίνεται πως ο Orlando από τότε που έγινε πατέρας δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον γιο του και την –χιλιάδες στυλιστικά μίλια μακριά από αυτόν- Miranda, κι έτσι δεν τον νοιάζει να βγαίνει έξω ακόμα και με τις πυτζάμες.

Θα λέγαμε πως αυτά είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, η οικογένεια και η αφοσίωση σε αυτήν, αλλά και η έρμη η αίσθηση του στυλ δεν φταίει σε τίποτα. Ακούς Orlando;