Η Jennifer Aniston βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η Jennifer Aniston βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η ηθοποιός μίλησε έξω από τα δόντια για τις φήμες που δεν σταματούν να την ακολουθούν και τις στιλιστικές ομοιότητές της με τον Justin Theroux.

jennifer-aniston-instyle-march-2012-6_copy
jennifer-aniston-instyle-march-2012-7_copy

Η Jennifer Aniston περνά σίγουρα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αν όχι την καλύτερη, και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Η καριέρα της έχει εκτοξευθεί, ζει τον απόλυτο έρωτα με τον, επίσης ηθοποιό, Justin Theroux, είναι πλέον έτοιμη για να γίνει μαμά και έχει βάλει στόχο να αποκτήσει παιδί μέσα στη χρονιά και, στα 43 της, διαθέτει μια σιλουέτα και μια λάμψη που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες με τα μισά της χρόνια.



Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να προσπαθούν να της χαλάσουν το κέφι, χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία. Η Aniston έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό In Style, στο ανοιξιάτικο τεύχος του οποίου είναι και εξώφυλλο, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ανυπόστατες φήμες που την ακολουθούν εδώ και χρόνια σχετικά με τον Brad Pitt αι την Angelina Jolie και πόσο πολύ τις έχει βαρεθεί.

Όταν λοιπόν η ηθοποιός ρωτήθηκε ποια είναι η πιο ενοχλητική παρανόηση που έχει γίνει σχετικά με το άτομό της, αυτή απάντησε: «Ποια απ' όλες; Είναι τόσες πολλές. Θα έλεγα πως είναι το τρίγωνο με τον πρώην άντρα μου και το ότι υπάρχει μια βεντέτα μεταξύ μας. Είναι μια συνεχής παρανόηση. Είναι ένας τίτλος πρωτοσέλιδων που δεν θα φύγει ποτέ, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα –οι άνθρωποι βγάζουν λεφτά από μια ιστορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».



Η Aniston απάντησε επίσης και σε όσους λένε πως έχει αντιγράψει το στιλ του αγαπημένου της, Justin Theroux, καθώς από όταν τον γνώρισε πέταξε τα παστέλ και τα φλοράλ και γέμισε την ντουλάπα της με δερμάτινα και σκουρόχρωμα ρούχα: «(Ο Justin) έχει υπέροχο στυλ. Είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι το στιλ που είχε από πάντα. Αν έχει επηρεάσει το δικό μου; Όχι, αλλά ξέρω πως οι άνθρωποι λένε πως το έχει». Ναι, εντάξει Jennifer, σίγουρα.

Όσο για το μέσα σε πια ρούχα νιώθει πιο αισθησιακή; «Νιώθω σέξι όταν φοράω τζιν και το T-shirt του αγοριού μου». Σε αυτό δεν θα διαφωνήσουμε.