Η Michelle Williams μαγεύει ακόμα και μέσα σε νεκροταφείο

Η Michelle Williams μαγεύει ακόμα και μέσα σε νεκροταφείο

Η ηθοποιός έκανε μια υπέροχη φωτογράφιση για ρούχα, σε έναν χώρο όχι και τόσο συνηθισμένο για φωτογραφίσεις.

Οι επιλογές της, τόσο σε ρόλους και ταινίες όσο και σε ρούχα και προσωπικό στυλ, μας έχουν αποδείξει εδώ και καιρό πως η Michelle Williams δεν είναι άλλη μια τυχάρπαστη στάρλετ του Hollywood της οποίας το αστέρι θα σβήσει την επόμενη σεζόν. Αντίθετα, είναι μια εκπληκτική ηθοποιός και μία εξαιρετικά κομψή και φινετσάτη γυναίκα, που μπορεί να υποστηρίξει κάθε της βήμα και κίνηση.

Γι' αυτό και αν βλέπαμε την συγκεκριμένη φωτογράφιση για τη σειρά ρούχων της φίρμας Boy by Band of Outsiders με πρωταγωνίστρια κάποια άλλη celebrity, πολύ πιθανόν να μην μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ή να την βρίσκαμε ακόμα και κακόγουστη. Και αυτό γιατί ο χώρος στον οποίο έγινε ήταν ένα νεκροταφείο. Όχι οποιοδήποτε νεκροταφείο, μάλιστα, αλλά το Hollywood Forever Cemetery, στο οποίο αναπαύονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της showbiz, όπως οι Johnny Ramone, Jayne Mansfield, Rudolph Valentino και Alfred Hitchcock.

H Michelle Williams, όμως, καταφέρνει και δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά στις φωτογραφίες, σχεδόν ονειρική, και το όλο αποτέλεσμα της φωτογράφισης παίρνει πολλούς πόντους σε στυλ και αισθητική αλλά και κινηματογραφική αύρα. Το γεγονός βέβαια πως όλες οι φωτογραφίες είναι Polaroid και έχουν τραβηχτεί με ειδικά φίλτρα που γεμίζουν τα κάδρα με φως, βοηθά σημαντικά σε αυτό, αλλά η παρουσία της Williams βάζει την μαγεία που χρειάζεται για να τις χαζεύεις με τις ώρες.