Η Scarlett Johansson αγκαζέ με τον δίδυμο αδερφό της

Η Scarlett Johansson αγκαζέ με τον δίδυμο αδερφό της

Η ηθοποιός πήρε τον αδερφό της και πήγε να παρουσιάσει ένα fashion event προς τιμήν του Barack Obama.

Δεν ξέρουμε αν ο Barack Obama έχει τόσο μεγάλη ανάγκη για βοήθεια για να εκλεχτεί ξανά Πρόεδρος των ΗΠΑ ώστε να βάλει τον κόσμο της μόδας να δουλεύει για χάρη του ή ο κόσμος της μόδας είναι όντως τόσο συνειδητοποιημένος πολιτικά και κοινωνικά όσο ευαγγελίζεται, και αποφάσισε από μόνος τους να υποστηρίξει τον Obama, το γεγονός όμως είναι πως την Τρίτη τα βράδυ πολλά μεγάλα ονόματα της μόδας έδωσαν το παρόν προς συμπαράσταση του Προέδρου.

Η οργάνωση Runway to Win, της οποίας σκοπός είναι να μαζέψει χρήματα και υποστηριχτές ώστε να εκλεγεί ξανά ο Obama στην θέση του Προέδρου των ΗΠΑ, διοργάνωσε μέσα στην εβδομάδα ένα γκαλά στο μαγαζί Theory στη Νέα Υόρκη, με κεντρικές οικοδέσποινες την φοβερή και τρομερή Anna Wintour της αμερικάνικης Vogue και την Scarlett Johansson.

Η Scarlett, όμως, δεν εμφανίστηκε με τον νέο της σύντροφο, αλλά βγήκε από τη λιμουζίνα αγκαζέ με τον αδερφό της Hunter, με τον οποίο είναι δίδυμοι. Η αλήθεια είναι πως αν δεν το διαβάζαμε δεν θα το πιστεύαμε, καθώς μόνο «φτυστούς» δεν τους λες, αυτό όμως δεν κάνει τον νεότερο Johansson λιγότερο γοητευτικό από την αδερφή του. Επίσης, το γεγονός πως η Scarlett πήγε στο φιλανθρωπικό δείπνο μαζί με τον αδερφό της δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο Hunter εργάζεται στο επιτελείο του Obama.

Η 27χρονη ηθοποιός είχε επιλέξει για την βραδιά μια δημιουργία της Stella McCartney –το κλασικό πλέον μαύρο φόρεμα με τα see through κοψίματα που έχει αγαπήσει κάθε γυναίκα με καμπύλες στη showbiz- και είχε πιάσει τα μαλλιά της σε έναν κομψό κότσο. Όλοι, μάλιστα, είχαν να πουν τα καλύτερα για την παρουσίασή της καθώς και για τον λόγο συμπαράστασης που έβγαλε προς τον Obama, κατά τη διάρκεια του οποίου τόνισε τους τρόπους με τους οποίους η φιλανθρωπία μέσα από τη μόδα μπορεί να καταφέρει την επανεκλογή του.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρει και μια καλή ταινία να παίξει, γιατί σιγά-σιγά θα το ξεχάσει το άθλημα.