Ο Macaulay Culkin "είναι" 70 χρονών

Ο Macaulay Culkin "είναι" 70 χρονών

Το πάλαι ποτέ παιδί-θαύμα του Hollywood έχει μεταμορφωθεί σε έναν ανορεξικό ηλικιωμένο. Και όχι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

cul-1
article-0-11B059C6000005DC-314_634x490

Τελευταία φορά που τον είδαμε σε κάποιο δημοσίευμα ήταν όταν χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, Mila Kunis. Από τότε πάει σχεδόν ένας χρόνος και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Macaulay Culkin. Η φωτογραφία όμως που κυκλοφόρησε χτες στο διαδίκτυο, μας κάνει να ευχόμαστε να είχε παραμείνει εξαφανισμένος. Και αυτό γιατί το κάποτε χρυσό παιδί του Hollywood δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.

Αναμαλλιασμένος, απίστευτα αδυνατισμένος και με ένα ψωριάρικο μουσάκι που μόνο γοητεία δεν του προσφέρει, ο Culkin εμφανίστηκε χτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και σίγουρα θα ήταν δύσκολο να τον αναγνωρίσει κανείς για να του ζητήσει αυτόγραφο.

Όχι πως υπάρχει και κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να του ζητήσεις αυτόγραφο αυτόν τον καιρό, καθώς η πρώτη και τελευταία του επιτυχία στον κινηματογράφο ήταν το «Home Alone» πίσω στο 1990, άντε και το «Richie Rich» του 1994. Ο ίδιος άλλωστε δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με την καριέρα του ως ηθοποιός, καθώς προτιμά να παίζει κάθε μήνα ως DJ σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης.



Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο 31χρονος Macaulay δεν μπόρεσε να παραστεί στο προγραμματισμένο του DJ set λόγω άλλων υποχρεώσεων, και φρόντισε να καλύψει το κενό με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Άφησε το iPod του στο μαγαζί μαζί με ένα σημείωμα που παρότρυνε τους πελάτες να αφήσουν φαγητά σε κονσέρβες αν θέλουν να μπουν τσάμπα στο κλαμπ. Το σημείωμα ήταν γραμμένο με πολύχρωμους μαρκαδόρους πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι και διακοσμημένο με ζωγραφιές -που θα μπορούσε να είχε κάνει και ένα παιδί, οι οποίες απεικόνιζαν έναν ξανθό άντρα, ένα iPod και μερικά burgers που χαμογελούσαν.



Πρώτα η τραγική εμφάνισή του, μετά η έκκληση για κονσέρβες, έπειτα οι ζωγραφιές. Κρίμα βρε Macaulay, απλά κρίμα.