Μαλλί με μαλλί στο twitter!

Μαλλί με μαλλί στο twitter!

Cheryl Cole εναντίον Cher Lloyd.

Φίλη-φίδι αποδείχτηκε η 18χρονη protege της Cheryl Cole στο X Factor, Cher Lloyd, η οποία ήρθε μεν τέταρτη στο talent show κατόρθωσε όμως να ξεχωρίσει και ήδη κάνει καριέρα. Η Lloyd, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν θα τραγουδήσε ποτέ μαζί με την διάσημη τραγουδίστρια, εκείνη απάντησε: "Ίσως, αν εκείνη τραγουδίσει live μαζί μου!". Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν θεωρεί πως το live μπορεί να είναι δύσκολο για την Cole, εκείνη είπε: "Στις μέρες μας είναι δύσκολο, αν δεν έχεις αυτό το μαγικό κουμπάκι να πατήσεις!" αλλά αμέσως έσπευσε να διευκρινήσει-γελώντας, όμως- πως δεν υπονοεί τίποτα για την Cheryl.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει στην αντεπίθεση η Cole, επιλέγοντας το twitter: "Πρόσεχε ποιον κλωτσάς καθώς ανεβαίνεις... Θα σε κλωτσήσει δυο φορές πιο δυνατά καθώς θα πέφτεις..." βάζοντας hashtag #unappreciationisugly (μτφρ. η αχαριστεία είναι άσχημο πράγμα).

Για την ιστορία, η εμφάνιση της Cheryl Cole στο X Factor τo 2009, όπου τραγούδησε το Fight From This Love, σχολιάστηκε πολύ καθώς οι κακές γλώσσες (και δεν ήταν λίγες) ψιθύριζαν πως ήταν playback. Πού να φανταζόταν, όμως, ότι η αγαπημένη της διαγωνιζόμενη θα γινόταν κάποτε μια από αυτές...