Θέλω Μοιραράκη και Άντζελα, ναι!

Θέλω Μοιραράκη και Άντζελα, ναι!

Η είδηση –σοκ–stop the press– γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου, διέρρευσε! Η παράγωγη του Dancing with the stars, πλεύρισε τις one of kind να τις πεις; Sui generis ίσως;

Τελοσπάντων τις μοναδικές στο είδος τους κυρίες Μοιραράκη και Δημητρίου για να χορέψουν τα κλασικά ελληνικά μάμπο, τσα τσα τσα, κουίκ στεπς και πάει λέγοντας και κλαίγοντας. Ιντριγκαδόρικη η πρόταση και πολλά υποσχόμενη για βράδια εναλλακτικά, χωρίς προβλεψιμότητα, όμως γιατί μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, δαιμόνια στο είδος να δεχτεί να μελανιάσει και χτυπηθεί κάτω για να χορέψει λάτιν; Και γιατί μια λαϊκή τραγουδίστρια, με την ιστορία της και την ιδιαίτερου πάντα ηχοχρώματος φωνή να δεχτεί να αφεθεί από το ζεϊμπέκικο και το χασάπικο στην ευρωπαϊκού τύπου μουσική;

Μόνο για πλάκα! Ή για προβολή! 'Η για οικονομικές απολαβές. Όπως και να έχει, πριν πέσουμε με τα μούτρα να σαρκοφαγίσουμε, εγώ λέω πως πολύ τις γουστάρω και τις δυο.

Τώρα να δω αν θα πει ναι η Άντζελα, ποιος θα τολμήσει να βαθμολογήσει χαμηλά μια λαίντη ή αν θα διανοηθεί κανένας να τραβήξει το χαλί απ τα πόδια της Μοιραράκη!

(σ.σ: κυρία Μοιραράκη μου, αν συνεχιστεί -που θα συνεχιστεί- η ανέχεια στο χώρο μας να έρθω στα τηλεοπτικά να κρατώ τα χαλιά μαζί με το Χασάν που είμαι και ψωμωμένη; Είστε η μόνη μου ελπίδα και για αυτό γράφω τόσο καλά για να σας το φέρω απ' έξω απ' έξω! Και η κ. Άντζελα αν με βλέπει ως αμπιγιέζ, λουλουδού η κορίτσι -με λίγη φαντασία πάντα- στην γκαρνταρόμπα πάλι δέχομαι).