Πήγαμε στο εντυπωσιακό Launch Party του Eastpak Artist Studio

Πήγαμε στο εντυπωσιακό Launch Party του Eastpak Artist Studio

Το Eastpak Artist Studio έκανε την πρώτη του παρουσίαση χτες βράδυ στην Ελλάδα, κι εμείς ήμασταν εκεί για να δούμε τις υπέροχες δημιουργίες των καλλιτεχνών.

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το Launch Party του Eastpak Artist Studio, μια πραγματικά μοναδική έκθεση διοργανωμένη από την αγαπημένη εταιρεία urban lifestyle Eastpak, η οποία αποτελούσε κομμάτι του διεθνούς Eastpak Artist Studio promo στο οποίο και συμμετέχουν 130 καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο. Αποστολή τους, να πάρουν το κλασικό σακίδιο της Eastpak και να το μετατρέψουν σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, μέσα από την δική τους ξεχωριστή ματιά.

Όλες οι δημιουργίες του Eastpak Artist Studio φιλοξενούνται στην έκθεση Bread & Butter στο Βερολίνο, χτες όμως οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο concept έφεραν τις τσάντες τους για μία μοναδική παρουσίαση στην Ελλάδα, στο Magritte Bar στο Γκάζι. Καθένας από αυτούς είναι αναγνωρισμένος και ιδιαίτερα επιτυχημένος στον τομέα του, είτε αυτός είναι η μόδα, το graphic design ή το graffiti, ενώ όλοι τους σχεδίασαν τα υπέροχα σακίδιά τους για να υποστηρίξουν την διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση Designers Against AIDS.

Το bar Magritte πλημμύρισε με κόσμο που ήρθε για να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών για το Eastpak Artist Studio, κι εμείς ήμασταν εκεί για να απαθανατίσουμε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη δημιουργικότητα, έμπνευση, τέχνη και φυσικά πολλή διασκέδαση. Στις φωτογραφίες της gallery μπορείτε να δείτε τους Zoe Vassilaki, Stelios Koudounaris, Al Giga, Georgina Skalidi και Vegas, μερικούς μόνο από τους Έλληνες δημιουργούς, οι οποίοι ποζάρουν στον φακό του Queen.gr μαζί με τα «παιδιά» τους.

Η πώληση των σακιδίων του Eastpak Artist Studio θα ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου και θα κρατήσει μέχρι και τις 31 του ίδιου μήνα, ενώ όλα τα έσοδα θα πάνε στους Designers Against AIDS.