Jennifer Lopez- Casper Smart: το σιαμαίο ζευγάρι

Jennifer Lopez- Casper Smart: το σιαμαίο ζευγάρι

Χέρι χέρι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι κι αν τραβούσε τα μαλλιά της πως δεν πρόκειται να δώσει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, η Jennifer Lopez τη δάγκωσε τη λαμαρίνα. Η λατίνα τραγουδίστρια χώρισε από το σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών της Marc Antony, αλλά δεν τα έβαψε μαύρα. Όπως μία γνήσια ντίβα, έβαλε το πιο κοντό και στενό της φόρεμα, σκαρφάλωσε στα ψηλοτάκουνά της και αντικατέστησε στην καρδιά της τον πρώην με τον πρώτο που βρήκε μπροστά της.

Ποιος είναι αυτός; Στην αρχή είχαμε απορία, αλλά πολύ σύντομα η star φρόντισε να μας λύσει κάθε γρίφο για την προσωπική της ζωή. Ο χορευτής της με τα πολλά τατουάζ και το κοντοκουρεμένο μαλλί που μοιάζει να τέλειωσε μόλις το σχολείο είναι εκείνος ο άντρας που έκανε τη Jennifer να ξανανιώσει και να ανθίσει σα λουλούδι.

Από παραλία, σε γύρισμα κι από πάρτυ, σε επίσημο γκαλά, η δημοφιλής κυρία Lopez δεν κυκλοφορεί μόνη της, αλλά χέρι χέρι με το νέο της αμόρε. Ο Casper Smart δεν ξέρουμε αν της έκανε μάγια ή αν έχει κρυφά προσόντα που δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι, αλλά το σίγουρο είναι πως κατάφερε να κάνει τη Jenny from the block να επισημοποιήσει τη σχέση τους κάνοντάς τη του «χεριού» του.

Λέτε να κρατήσει το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz;