Η Kate Moss είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες, τελικά

Η Kate Moss είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες, τελικά

Που σημαίνει ότι ένα δαχτυλίδι έφτανε, για να βάλει τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι στον μέλλοντα άντρα της.

Όπως θα ξέρετε ήδη μέχρι τώρα, η Kate Moss αρραβωνιάστηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της, τον κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος «The Kills», Jamie Hince, και έχει αρχίσει να οργανώνει τον γάμο της.

Μέσα στα άμεσα σχέδιά της όμως, πέρα από τον γάμο, είναι και ένα παιδί. Και επειδή το παιδί αυτό δεν θα το κάνει μόνη της, αποφάσισε να βάλει τον μέλλοντα άντρα της σε πρόγραμμα, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μείνει έγκυος σύντομα.

Αυτό μεταφράζεται στο εξής: Το super model λέγεται πως απαίτησε από τον Hince να κόψει το αλκοόλ ώστε να μην αποδυναμωθεί το σπέρμα του, και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά και να το αντικαταστήσει με φυτικό τσάι. Το καλό στην υπόθεση είναι πως ο 42χρονος ρόκερ δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτή την απαίτηση, έχουν όμως πλέον τα μέλη του συγκροτήματός του, τα οποία έχουν τσαντιστεί άσχημα με την Moss και την επιρροή που ασκεί πάνω στον Hince.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Είτε είσαι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, με «ροκ χαρακτήρα» και άγρια ζωή, είτε η Μαρία η λογίστρια από το Γ5 στον τρίτο, άπαξ και παντρευτείς (αρραβωνιαστείς, έστω), θα αρχίσει να πέφτει παντόφλα.