Πιστέψτε το: Ο Justin Bieber μεγάλωσε και βρίζει!

Γωγώ Φούντα
Πιστέψτε το: Ο Justin Bieber μεγάλωσε και βρίζει!

Για ποιο λόγο έγινε έξαλλος ο Justin;

Mπορεί ο teen star των ΗΠΑ Justin Bieber, να είναι το αγόρι που όλες οι μαμάδες θα ήθελαν για γιο ή έστω γαμπρό, να είναι πάντα χαμογελαστός και γλυκός και να μην προκαλεί με την προσωπική του ζωή ή τη συμπεριφορά του, αλλά είναι κι αυτός άνθρωπος και όπως αποδείχθηκε οξύθυμος!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Justin αποφάσισε να πάρει το κορίτσι του Selena Gomez και να το πάει μία ρομαντική βόλτα στη Disneyland. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν εμφανίστηκε ένα «τσούρμο» από 15χρονες θαυμάστριες του τραγουδιστή οι οποίες δε σταμάτησαν να ακολουθούν το ζευγάρι και με την πρώτη ευκαιρία να ουρλιάζουν! Και κάπου εδώ το γλυκό και ευγενικό αγόρι μεταμορφώνεται, χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να φωνάζει στο μανιασμένο πλήθος των έφηβων διάφορα κοσμητικά επίθετα!

Ειλικρινά πολύ θα θέλαμε να τον κατηγορήσουμε για αγενή συμπεριφορά αλλά η αντίδρασή του είναι μάλλον αναμενόμενη. Άλλος στη θέση του πολύ πιθανό να μην έμενε απλά στις… φωνές!