Ποια διάσημη γυναίκα είπε πως ήταν κακάσχημο παιδί;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη γυναίκα είπε πως ήταν κακάσχημο παιδί;

Η Christina Hendricks υπήρξε τερατάκι;

Η διάσημη σεξοβόμβα του Hollywood, Christina Hendricks, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Mirror εξομολογήθηκε πως υπήρξε πολύ άσχημο παιδί. Συγκεκριμένα είπε ότι ένιωθε «άσχημη, παράξενη και… απαίσια». Και ιδού το δράμα της «φτωχής» Christina:

«Τα σχολικά μου χρόνια ήταν πραγματικά δυστυχισμένα. Είχα τους χειρότερους συμμαθητές οι οποίοι με βασάνιζαν καθημερινά».

«Επειδή είχα υιοθετήσει ένα στυλ «goth» και ανήκα και στη θεατρική ομάδα του σχολείου, οι φίλοι μου κι εγώ αντιμετωπιζόμασταν ως φρικιά και όλοι μας σιχαίνονταν. Υπήρχε ένας μακρύς διάδρομος με θυρίδες και όποτε περνούσαμε από εκεί τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία είχαν σκαρφαλώσει πάνω τους μας… έφτυναν»!

Ομολογουμένως τραγική εικόνα. Αλλά μήπως να λυπόμασταν περισσότερο το άτομο που είχε αναλάβει την καθαριότητα του σχολείου και στο τέλος της μέρας θα έπρεπε να καθαρίσει όλο αυτό το χάλι;

Και το δράμα της Christina συνεχίζεται: « Όταν ήμουν 10 μετακομίσαμε στο Fairfax της Virginia. Όλα τα κορίτσια κυκλοφορούσαν με γυναικείες τσάντες και ήμουν η μόνη που κουβαλούσε τη σχολική τσάντα στην πλάτη. Έτσι αποφάσισα να αναλάβω δράση. Στην προσπάθειά μου να γίνω αποδεκτή έβαψα τα μαλλιά μου… πολύχρωμα! Συγκεκριμένα είχα πάνω από 42 διαφορετικά χρώματα στο κεφάλι μου. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν όλοι να με κοιτάζουν σαν εξωγήινη ενώ ακόμα και η μητέρα μου μου έλεγε συνεχώς πόσο άσχημη και αστεία έδειχνα».

Και ολοκληρώνει λέγοντας: «Αν μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνη την εποχή θα έλεγα στον εαυτό μου να μην ανησυχεί και πως τελικά θα καταφέρει όλα όσα έχει ονειρευτεί. Και πως όσο είναι κόπανοι τώρα θα συνεχίσουν να είναι και σε 20 χρόνια. Οπότε μη δίνεις σημασία».

Και πραγματικά τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Christina Hendricks η οποία ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς με μεγάλο της ατού το τεράστιο… στήθος της! Ηθικόν δίδαγμα; Το μεγάλο στήθος κάνει τα πράγματα πιο εύκολα!