Angelina Jolie vs Jennifer Aniston: Ποια πέταξε πρώτη μπούτι;

Angelina Jolie vs Jennifer Aniston: Ποια πέταξε πρώτη μπούτι;

Ένα μαύρο φόρεμα χωρίζει τις δύο star.

Όπως φαίνεται η Angelina Jolie και η Jennifer Aniston δε έχουν μόνο κοινό γούστο στους άντρες, αλλά και στα ρούχα. Οι διάσημες star έχουν περπατήσει σε γκαλά και κόκκινο χαλί φορώντας πανομοιότυπα μαύρα φορέματα με τεράστια σκισίματα που μας έχουν πετάξει τα μάτια έξω και μας έχουν κάνει να απορούμε.

Τελικά, ποια πέταξε το μπούτι της έξω;

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η Angelina φόρεσε μία μαύρη μάξι τουαλέτα Atelier Versace κάνοντας όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της και στο κοκκαλιάρικο πόδι της που ξεπρόβαλλε από το πλάι. Μία ίδιας αισθητικής τουαλέτα είχε ξανατολμήσει να φορέσει πάλι από τον ίδιο οίκο στην ιαπωνική πρεμιέρα της ταινίας Salt τον Ιούλιο του 2010.

Η αντίζηλός της όμως, Jen, είχε λανσάρει μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα Valentino στην 67η απονομή των βραβείων Golden Globe Awards, τον Ιανουάριο του 2010, πολύ πριν τη Jolie. Συνδυάζοντας τη με πέδιλα Versace, η δική μας celebrity όχι μόνο έκανε τη διαφορά αλλά μάλλον αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τη νυν σύντροφο του Brad Pitt, η οποία μετά τον άντρα προσπαθεί να της κλέψει και το στυλ.

Ψηφίζουμε Jennifer Aniston δαγκωτό!