Ποιοι διάσημοι είναι το κακό παράδειγμα για τη Reese Witherspoon;

Γωγώ Φούντα
Ποιοι διάσημοι είναι το κακό παράδειγμα για τη Reese Witherspoon;

Σε ποιο διάσημο ζευγάρι δε θέλει να μοιάσουν τα παιδιά της η Reese;

Μπορεί όλοι να θεωρούν ότι τα χειρότερα σημερινά πρότυπα στον κόσμο της showbiz είναι οι γνωστές «κατεστραμμένες» αλλά ζάμπλουτες, οικογένειες όπως οι Kardashians, οι Lohans ή οι Hiltons, οι οποίες ομολογουμένως αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν, η Reese Witherspoon όμως έχει διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, η διάσημη και βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, συμβουλεύει τα παιδιά της, τη 12χρονη Ava και τον 8χρονο Deacon, να μην κάνουν ποτέ στη ζωή τους αυτό που έκανε ο Chris Brown στο τότε κορίτσι του Rihanna.

Αναφερόμαστε φυσικά στην περιβόητη ιστορία ξυλοδαρμού της superstar της μουσικής, κάτι το οποίο η Reese θεωρεί φρικτό. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει εξηγήσει στα δύο της παιδιά τι συνέβη τότε μεταξύ του διάσημου ζευγαριού, με στόχο να προστατεύσει αφενός την κόρη της από παρόμοια λάθη στο μέλλον, και αφετέρου να αποτρέψει το γιο της από τη βίαιη συμπεριφορά.

Η ηθοποιός βέβαια δε θα μπορούσε να μην κατηγορήσει τον Chris για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Rihanna, εκφράζοντας και τη γυναικεία της αλληλεγγύη.

Εμείς από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε… Πόσο λογικό θεωρεί η Reese να κατηγορεί δημόσια τον Chris Brown ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπει στα παιδιά της να περνούν χρόνο με την, όχι και τόσο συμβατική νέα φίλη της, Chelsea Handler;