Τι "πανάκριβο" δώρο πήρε ο Justin Bieber για τα γενέθλιά του;

Γωγώ Φούντα
Τι "πανάκριβο" δώρο πήρε ο Justin Bieber για τα γενέθλιά του;

Γιορτάστε... Ο Justin έγινε 18!

Επιτέλους το καλό παιδί της μουσικής ενηλικιώθηκε! Ο Justin Bieber έγινε 18 και πλέον το κορίτσι του Selena Gomez δε χρειάζεται να νιώθει… μεγάλη δίπλα του! Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν τα δώρα που δέχτηκε ο νεαρός star για τα γενέθλιά του.

O Justin λοιπόν, ανήμερα των γενεθλίων του ήταν καλεσμένος στο σόου της Ellen Degeneres. Καθώς καθόταν αναπαυτικά στον καναπέ και συζητούσε με την παρουσιάστρια, ο μάνατζέρ του Scooter Braun εισέβαλε ξαφνικά στο στούντιο με το δώρο του. Τι ήταν αυτό; Ένα υβριδικό αυτοκίνητο αξίας 100.000 δολαρίων!

Σύμφωνα με τον Braun, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα ενισχύσει θετικά το προφίλ του Justin. Συγκεκριμένα είπε απευθυνόμενος στον Καναδό superstar: « Δουλεύεις πολύ σκληρά κι εγώ είμαι αυτός που συνέχεια σε συμβουλεύω να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ομολογώ πως έκανα την ανατροπή. Εφόσον ξέρω πόσο πολύ αγαπάς τα αυτοκίνητα και εφόσον είσαι συνέχεια στους δρόμους, σκοπός μου ήταν να δείχνεις πάντα “φιλικός προς το περιβάλλον”. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σου κάνω το συγκεκριμένο δώρο. Να ξέρεις, δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσεις τίποτα πιο χρήσιμο από αυτό».

Ο έκπληκτος Justin με τη σειρά του είπε: «Αυτό είναι δικό μου; Είναι τρελό. Είναι υπέροχο», και αφού… εξέτασε το νέο του απόκτημα είπε ότι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα οχήματα στον κόσμο με αρχική τιμή γύρω στα 100.000 δολάρια.

Όσο για το δώρο της Ellen, η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην πρωτοτυπήσει για ακόμη μία φορά. Έδωσε λοιπόν στον Justin ένα… προστατευτικό ηλίου για το νέο του αμάξι το οποίο απεικόνιζε τους δυο τους πλαισιωμένους από μία μεγάλη ροζ καρδιά! Έξυπνο…

Και αν νομίζετε ότι ο νεαρός star ασχολείται μόνο με την εικόνα του και στην προκειμένη με τα δώρα του κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Όπως έκανε και πέρυσι, ο Justin σκοπεύει να διαθέσει όλα τα δώρα που πήρε για τα γενέθλιά του για να συγκεντρώσει ένα ποσό το οποίο θα δοθεί σε φιλανθρωπικό οργανισμό ο οποίος αναλαμβάνει να παρέχει πόσιμο νερό σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.

«Με αφορμή τα γενέθλιά μου, θέλω να βοηθήσω ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τόσο ευνοημένοι όσο εγώ. Αν θέλετε, παρακαλώ δωρίστε 18 δολάρια στο @charitywater», έγραψε στο Twitter του.

Ομολογουμένως σπουδαία χειρονομία από έναν άνθρωπο τόσο νέο και διάσημο. Εύγε Justin