Ακόμα μία πρωτιά για την Adele

Γωγώ Φούντα
Ακόμα μία πρωτιά για την Adele

Σπάει τα ρεκόρ και... συνεχίζει!

Αν αναλογιστεί κανείς το πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας να κατεβάσεις ένα κομμάτι ή και ολόκληρο δίσκο από το ίντερνετ, κάτι που φυσικά είναι παράνομο, από το να τον αγοράσεις, τότε η επιτυχία της αγαπημένης μας Adele είναι διπλή. Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα star, συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τελευταίο της κατόρθωμα την ανακήρυξη του μεγάλου της hit Rolling In The Deep, ως αυτό με τα περισσότερα ψηφιακά αντίγραφα στην ιστορία της μουσικής από γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Οι πωλήσεις μάλιστα του εν λόγω κομματιού αγγίζουν τα 6.679.000 αντίγραφα. Καθόλου άσχημα αν λάβουμε υπόψη μας ότι πρόκειται για το πρώτο της καριέρας της.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, η Lady GaGa, η οποία κατείχε μέχρι σήμερα τα πρωτεία με το Poker Face έπεσε στη δεύτερη θέση, ενώ στην πρώτη από πλευράς συγκροτημάτων συναντάμε τους Black Eyed Peas' με το I Gotta Feeling, το οποίο εξακολουθεί να είναι το πιο πετυχημένο σε όλες τις κατηγορίες με 7.822.000 αντίγραφα.

Επιπλέον, η Adele, κατέχει και το ρεκόρ για το πιο πετυχημένο album, το «21», με 2.303.000 αντίγραφα. Θα της ευχόμασταν κ εις ανώτερα, αλλά πόσο πιο ψηλά να φτάσει;