Το δώρο των Beckhams στον Brooklyn για τα 13α γενέθλιά του

Το δώρο των Beckhams στον Brooklyn για τα 13α γενέθλιά του

Όταν κλείνεις τα 13 και σε παίρνει τηλέφωνο το μουσικό σου είδωλο, μάλλον δεν θες κάτι άλλο για δώρο. Πόσο μάλλον όταν τα έχεις και όλα.

article-2110275-1207FA61000005DC-780_634x754

Τις προάλλες σας λέγαμε για το δώρο που έκανε ο Justin Bieber στον εαυτό του για τα 18α γενέθλιά του και σήμερα μάθαμε το δώρο που έκαναν ο David και η Victoria Beckham στον γιο τους Brooklyn, ο οποίος έκλεισε τα 13 την Κυριακή. Μπορεί στην πρώτη περίπτωση ο Bieber να είχε την άνεση να αγοράσει ό, τι ήθελε με τα δικά του λεφτά ενώ στην δεύτερη ο μικρός Brooklyn εξαρτάται ακόμα από τους γονείς του (παρότι μάλλον δεν του χαλάνε χατίρι), υπάρχει όμως ένα κοινό σημείο. Και οι δύο πήραν κάτι που άλλα παιδιά στην ηλικία τους δεν μπορούν καν να ονειρευτούν.

Οι Beckhams, λοιπόν, επιστράτευσαν τον καλό τους φίλο και μουσικό ίνδαλμα του γιου τους, τον διάσημο τραγουδιστή/ράπερ Usher, να τον πάρει τηλέφωνο και να του ευχηθεί προσωπικά χρόνια πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, μια πηγή είπε στην Daily Star: «Ενώ ο Brooklyn άνοιγε ένα νέο αθλητικό σετ της Άρσεναλ που είχε πάρει για δώρο, ο David τον πλησίασε χαλαρά και του είπε πως κάποιος στο τηλέφωνο ήθελε να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Ο μικρός υπέθεσε πως θα ήταν ένας ακόμα συγγενής από την Αγγλία, καθώς το τηλέφωνο δεν είχε σταματήσει να χτυπά από το πρωί». Όταν όμως ο Brooklyn άκουσε τη φωνή του Usher, έγινε κατακόκκινος και είπε έπειτα στον πατέρα του πως αυτό ήταν «το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ».

Τα δώρα όμως δεν σταμάτησαν μόνο εκεί. Ο David πήρε αργότερα τον εορτάζοντα γιο του και πήγαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των LA Lakers μαζί, ενώ η Victoria έμεινε σπίτι και τουίταρε μια γλυκιά φωτογραφία του σκυλιού της οικογένειας, Coco, να φορά ένα χάρτινο καπελάκι γενεθλίων, με λεζάντα «Η Coco γιορτάζει τα 13α γενέθλια του Brooklyn!».



Τα τέσσερα θαυμαστικά που συνόδευαν τη φράση αφήνουν να εννοηθεί πως η Victoria είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της και ήταν μέσα στην ευτυχία. Ναι, καλή προσπάθεια Victoria, την επόμενη φορά βάλε και ένα emoticon και μπορεί να σε πιστέψουμε.