Ποια αποκάλεσε «σκύλα» δημοσίως η Rihanna;

Ποια αποκάλεσε «σκύλα» δημοσίως η Rihanna;

Η Rihanna ξεκατινιάζεται στο twitter με την κοπέλα του πρώην της.

Η Rihanna είναι πολύ τσαμπουκαλού και δε ντρέπεται καθόλου να το δείξει. Όταν πρόκειται μάλιστα για θέμα γκομενικό όχι μόνο δε διστάζει να διεκδικήσει, αλλά βγάζει και νύχια!
Ο λόγος για το γνωστό και μη εξαιρεταίο Chris Brown που βρήκε καινούργιο κορίτσι και έχει κάνει έξαλλη τη Riri. Η σοκολατένια τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό του Twitter της μία φωτογραφία από ένα κουτί ριζοκροκέτες με χρυσούς κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η λεζάντα που συνόδευε την εικόνα έλεγε, «θα γίνεις η σκύλα μου» και αν και είναι στίχοι από το νέο της τραγούδι Birthday Cake που τραγουδάει μαζί με τον Chris Brown, το υπονοούμενο μάλλον πάει αλλού. Βλέπετε το νέο αμόρε του πρώην της Rihanna λέγεται Karrueche Tran και έχει καταγωγή από το Βιετνάμ, γι΄αυτό και οι ριζοκροκέτες.
Φυσικά, το μαλλιοτράβηγμα συνεχίστηκε στο facebook με την απάντηση της Tran που γράφει στο wall της, «Είμαι η Angelina, είσαι η Jennifer. Βλέπεις με ποιαν είναι ο Brad;», ενώ μετά από λίγο συνέχισε, «για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Αν το όνομά σου είναι Rihanna έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις το Λόττο παρά να γίνεις φίλη μου».
Φανταστείτε να μην τις έδερνε κι όλας ο περιβόητος Chris Brown πώς θα σφάζονταν για τον έρωτά του!