Carolina Herrera: "Βαριέμαι τις γυναίκες που κάνουν συνέχεια δίαιτα"

Carolina Herrera: "Βαριέμαι τις γυναίκες που κάνουν συνέχεια δίαιτα"

Η διάσημη designer μίλησε για μόδα, ομορφιά και bloggers

Δημοσιογράφος του CNN είχε την έμπνευση να ρωτήσει τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Carolina Herrera πώς διατηρεί τη σιλουέτα της και αν τρέφεται με σαλάτες για να παραμείνει αδύνατη. «Τι νομίζετε ότι είμαι, κουνέλι;» απάντησε αυτή.«Βρίσκω όλες αυτές τις γυναίκες που μιλάνε συνέχεια για δίαιτες αφόρητα βαρετές».

Η γεννημένη στη Βενεζουέλα, Herrera, βρέθηκε στη Florida για τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της και στις σχετικές συνεντεύξεις είπε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα. Μερικά από αυτά:

«Μ' αρέσει να σχεδιάζω για νύφες, είναι μια διαδικασία γεμάτη φαντασία, όνειρα και ελπίδες. Όλοι είναι χαρούμενοι κατά τη διάρκειά της».
«Το καλό με τη μόδα είναι η ποικιλία. Μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα ακόμα κι όταν σχεδιάζεις μία συλλογή».
«Νομίζω ότι είναι της μόδας να είναι κανείς blogger. Έχω δει μια 13χρονη να κάθεται στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις. Μου προκαλεί κατάπληξη το πόσος κόσμος τις παρακολουθεί».
«Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η οικογένεια. Όλοι να είναι υγιείς κι ευτυχισμένοι. Έχω δώδεκα εγγόνια, δύο δισέγγονα, ένα σύζυγο και τα σκυλιά μου. Αυτά μου αρκούν».