Μάθαμε πού φτιάχνουν τα νύχια τους η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Φουρέιρα

Γωγώ Φούντα
Μάθαμε πού φτιάχνουν τα νύχια τους η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Φουρέιρα

Οι διάσημες Ελληνίδες τα προτιμούν, γιατί όχι κι εσείς;

Οι Ελληνίδες σταρ μας έχουν συνηθίσει σε εντυπωσιακές και άκρως περιποιημένες εμφανίσεις μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Φουρέιρα είναι δύο από αυτές. Σε κάθε τους εμφάνιση, προκαλούν συζητήσεις όχι μόνο για τις φωνητικές τους ικανότητες αλλά και για τη άψογη εμφάνισή τους από την κορυφή μέχρι τα… νύχια!

Και μιλώντας για νύχια δε θα μπορούσαν να φροντίζουν τα άκρα τους πουθενά αλλού εκτός από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων NYXINYXI Beauty Lounge. Πρόκειται για έναν μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης ο οποίος βρίσκεται στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας, και όχι μόνο, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με ιδρύτρια την Άννα Αλμπάνη η οποία έχει επιμεληθεί fashion shows κορυφαίων ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών όπως ο Tom Ford, ο Δημήτρης Πέτρου, οι Deux Hommes αλλά και τα πρόσφατα Madwalk, τα NYXINYXI Beauty Lounge υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία για κάθε πελάτη, ενώ εκτός από τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν, μόνιμο μακιγιάζ, airbrush tanning, μόνιμο μανικιούρ και τεχνικές όπως το GELeration, διαθέτουν αποκλειστικά επαγγελματικά προϊόντα όπως τα βερνίκια Jessica-Los Angeles.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς περιποιημένα και άκρα όπως αυτά των διάσημων Ελληνίδων δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα NYXINYXI Beauty Lounge. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το on line shop των NYXINYXI Beauty Lounge ( www.amecosmetics.gr) καθώς επίσης και στο www.nails.gr Facebook: http://www.facebook.com/pages/NYXI-NYXI/

Τwitter: http://twitter.com/#!/NYXI2.