O Leonardo Di Caprio είναι... βρωμιάρης;

Γωγώ Φούντα
O Leonardo Di Caprio είναι... βρωμιάρης;

Aυτή κι αν είναι αιτία χωρισμού...

Ότι ο διάσημος ηθοποιός Leonardo Di Caprio είναι φανατικός οικολόγος είναι λίγο πολύ γνωστό. Μάλιστα πολλές φορές έχει εκφράσει εμπράκτως τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες. Δυστυχώς όμως η εμμονή του με το περιβάλλον κινδυνεύει να του στοιχήσει τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο Erin Heatherton.

Σύμφωνα με φήμες λοιπόν, η Erin είναι πυρ και μανία με το σύντροφό της, επειδή στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πλανήτη, παραμελεί την προσωπική του υγιεινή! Συγκεκριμένα, ο Leo κάνει μόλις δύο φορές την εβδομάδα μπάνιο για να μη σπαταλά, άδικα όπως πιστεύει ο ίδιος νερό, ενώ η λατρεία που έχει στην ανακύκλωση έχει μετατρέψει την ερωτική του «φωλιά» σε έναν απέραντο... σκουπιδότοπο!

Επιπλέον, ο διάσημος ηθοποιός, αρνείται πεισματικά να χρησιμοποιήσει αποσμητικό καθώς τα θεωρεί βλαβερά για το περιβάλλον. Άνθρωπος από το στενό κύκλο του ζευγαριού υποστηρίζει: « Η Erin είναι πολύ ερωτευμένη με τον Leo αλλά έχει αρχίσει να πιστεύει ότι αγαπάει το περιβάλλον πιο πολύ από εκείνη. Μάλιστα του έδωσε και τελεσίγραφο, ότι ή θα συμμορφωθεί και θα κάνει μπάνιο ή θα την ξεχάσει».

Αν αναρωτιέστε λοιπόν γιατί ο Leonardo εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με επιμελώς ατημέλητο λουκ, σας έχουμε την απάντηση... Δεν είναι το νέο του στυλ, απλώς δεν κάνει μπάνιο!