Η January Jones έχει μια αηδιαστική συμβουλή για τις νέες μαμάδες

Η January Jones έχει μια αηδιαστική συμβουλή για τις νέες μαμάδες

Αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως θα την ακολουθήσουν πολλές.

Είναι πανέμορφη. Σίγουρα. Είναι εξαιρετική στον ρόλο της «Betty» στην, λατρεμένη, σειρά «Mad Men». Αδιαμφισβήτητα. Από σήμερα, όμως, έχουμε ένα ακόμα επίθετο που χαρακτηρίζει την January Jones. Τρελή.

Συγχωρέστε μας για την αμεσότητα, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλον χαρακτηρισμό για μια γυναίκα που αποξήρανε τον πλακούντα της μετά τη γέννα, τον έκανε χάπια και τον τρώει λίγο-λίγο κάθε μέρα.

Γιατί αυτό ακριβώς έκανε η January. Η 34χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της κάτι που ειλικρινά δεν θα θέλαμε να γνωρίζουμε και συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία «too much information»: Μετά την γέννηση του γιου της Xander τον περασμένο Σεπτέμβριο, έφαγε τον πλακούντα της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παροτρύνει ένθερμα και όλες τις άλλες μητέρες να το κάνουν.

«Έχω έναν φοβερό doula (σ.σ. προπονητής γέννας, γιατί στο Hollywood αυτό είναι ένα συνηθισμένο επάγγελμα) ο οποίος φροντίζει να τρώω καλά, με βιταμίνες, τσάγια και με χάπια πλακούντα», είπε η Jones και ένα μικρό βογγητό αηδίας βγήκε από τα στόματα των αναγνωστών. Και φυσικά, εξήγησε τη διαδικασία:

«Ο πλακούντας σου αποξηραίνεται και μετατρέπεται σε βιταμίνες. Ήταν κάτι για το οποίο ήμουν αρχικά διστακτική, αλλά είμαστε τα μόνα θηλαστικά που δεν τρώμε τους πλακούντες μας (μετά τη γέννα). Δεν έχει να κάνει με ξόρκια και μαντζούνια ή κάτι τέτοιο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις μαμάδες!».

Όχι January. Απλά, όχι.