Η Jessica Simpson αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Γωγώ Φούντα
Η Jessica Simpson αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Μόνο αυτό δεν είχαμε μάθει

Φαίνεται πως η Jessica Simpson δεν έχει σκοπό να σταματήσει να μιλά για την εγκυμοσύνη και το αγέννητο παιδί της. Παρά το γεγονός ότι από μέρα σε μέρα γεννάει-επιτέλους- φρόντισε να μας τροφοδοτήσει με μία ακόμα πολύ σημαντική πληροφορία!

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πήρε συνολικά 18 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. « Ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου. Λάτρευα το γεγονός ότι μπορούσα να φάω ότι ήθελα χωρίς να ανησυχώ. Βέβαια θα πρέπει να κάνω αρκετή γυμναστική αφού γεννήσω αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Και συνέχισε μιλώντας για το baby shower που έκανε όπου μεταξύ άλλων καλεσμένη ήταν και η Jessica Alba με τις κορούλες της, αλλά και για το σύζυγό της. «Πιστεύω ότι θα γίνει καταπληκτικός πατέρας. Ανυπομονώ να τον δω να παίζει με το μωρό».

Ενώ για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι περιμένει δίδυμα, λόγω της ομολογουμένως τεράστιας κοιλιά της, είπε απλά: « Η κοιλιά μου είναι τόσο μεγάλη γιατί σύμφωνα με το γιατρό μου έχω μεγάλη ποσότητα αμνιακού υγρού».

Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό να φέρει στον κόσμο το μωρό της, μήπως και σταματήσει πια να δίνει συνεντεύξεις!