Η Angelina Jolie θέλει να σκοτώσει την Ωραία Κοιμωμένη

Η Angelina Jolie θέλει να σκοτώσει την Ωραία Κοιμωμένη

Η ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο της κακιάς μάγισσας Maleficent στο κλασικό παραμύθι της Disney, και είναι έτοιμη για τον πιο σατανικό ρόλο της καριέρας της.

Angelina-Jolie-as-Maleficent-disney-19758228-1024-768

Αν είναι για κάτι γνωστή η Angelina Jolie, πλέον, αυτό είναι η προσπάθειά της να σώσει τον κόσμο και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη μέσα σε αυτόν, με όποιον τρόπο μπορεί. Και φυσικά η μεγάλη, αγαπημένη της οικογένεια. Να όμως που η 36χρονη ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία που χρειαζόταν για να βγάλει προς τα έξω την σκοτεινή πλευρά της –για να την ξαναβγάλει μάλλον, καθώς μια χαρά την βλέπαμε πριν κάποια χρόνια.



Η Jolie ανέλαβε να παίξει έναν από τους πιο κλασικούς, διαχρονικούς αλλά και «κακούς» ρόλους που υπάρχουν στον κινηματογράφο, αυτόν της κακιάς μάγισσας Maleficent από το παραμύθι του Disney «Η Ωραία Κοιμωμένη». Και μαντέψτε ποιοι ήταν οι πρώτοι που ενθουσιάστηκαν με αυτή την είδηση.

«Τα παιδιά μου είναι πολύ χαρούμενα. Πρόσφατα μου έφτιαξαν τα κέρατα του κοστουμιού και αυτά ενθουσιάστηκαν» είπε η Jolie, για να συμπληρώσει όμως και να λύσει τις όποιες παρεξηγήσεις:

«Δεν είναι μια αντι-πριγκίπισσα, αλλά είναι η πρώτη φορά που τα κάνω να δουν αυτή τη γυναίκα με μια διαφορετική ματιά. Ελπίζω στο τέλος να την δουν ως μια γυναίκα που είναι ικανή για πολλά πράγματα και επειδή και μόνο γίνεται επιθετική για να προστατεύσει τον εαυτό της, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει άλλες αξίες. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το παζλ αυτού που είναι. Ακούγεται τρελό το να λες πως τα νεαρά κορίτσια θα βρουν κάτι καλό σε αυτήν, επειδή ακούγεται σαν να λες πως πρέπει να γίνουν κακιές. Η Maleficent είναι στην πραγματικότητα ένα εξαιρετικό άτομο. Αλλά δεν είναι τέλεια. Είναι πολύ μακριά από το τέλεια».

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και το μόνο που έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν είναι πως από το casting για τον ρόλο της «Κοιμωμένης» Aurora έχει περάσει η Elle Fanning.

Jolie με κέρατα και σατανικό γέλιο; Δεν μπορούμε να περιμένουμε.