Δείτε το Hollywood χωρίς μακιγιάζ

Δείτε το Hollywood χωρίς μακιγιάζ

Πώς είναι οι διάσημοι όταν ξυπνούν το πρωί;

Πώς νιώθετε κάθε φορά που βλέπετε τις φωτογραφίες των star σε κάποιο περιοδικό; Μήπως αισθάνεστε απορία μπροστά στα καλοσιδερωμένα πρόσωπα, τα ολόλευκα χαμόγελα, τα αρυτίδωτα μέτωπα και τα καλοσχηματισμένα ζυγωματικά των διάσημων κυριών του Hollywood;
Η αλήθεια είναι πως πολύ από αυτή τη γυαλάδα οι εν λόγω κυρίες την έχουν κερδίσει μέσω των πλαστικών επεμβάσεων. Μάλιστα κάποιες όπως η Madonna έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά τους αρκετά από τότε που ξεκίνησαν την καριέρα τους, ή ακόμα χειρότερα έχουν βασίσει την επαγγελματική τους πορεία στη νέα του εμφάνιση, όπως η Pamela Anderson με το περίφημο «πλαστικό» της στήθος.
Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες των lifestyle περιοδικών; Όπως όλα δείχνουν το μυστικό είναι το μακιγιάζ και τα celebrity κορίτσια δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό.
Από το σούπερ μάρκετ μέχρι το γυμναστήριο και την επίσημη έξοδο, οι star του Hollywood κυκλοφορούν με επαγγελματικό μακιγιάζ, βαμμένες σαν ψεύτικες κούκλες με γυαλάδες, χρώματα και τρικ που όχι μόνο καλύπτουν τις ατέλειες, αλλά πολλές φορές τις παραμορφώνουν σε τέτοιο βαθμό που μοιάζουν να είναι άλλες.
Δείτε προσεκτικά τις σπάνιες αμακιγιάριστες φωτογραφίες της Pink, της Katy Perry, της Kim Kardashian και άλλων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Μήπως είναι καλύτερα που επιμένετε στη φυσική ομορφιά;