Jon Hamm: Η φωτογράφησή του για μεγάλο αμερικάνικο περιοδικό

Jon Hamm: Η φωτογράφησή του για μεγάλο αμερικάνικο περιοδικό

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του σήριαλ Mad Men, όπου πρωταγωνιστεί, ο –πάντα σέξι- Jon Hamm φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο C magazine.

Ο - βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα- ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα βήματά του, μετά το τέλος των Mad Men, αλλά και τον τρόπο που σκοπεύει να επιλέξει τους επόμενους ρόλους του: «Όταν ξεκίνησα στο Mad Men, άρχισα ξαφνικά να παραλαμβάνω εκατομμύρια σενάρια παρόμοια με αυτό του σήριαλ. Κάπως έτσι λειτουργεί το Χόλυγουντ: "Αφού μπορείς να κάνεις καλά αυτό, συνέχισε να το κάνεις με τον ίδιο τρόπο". Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω, μετά το τέλος του show είναι να επαναλαμβάνομαι».

Σχετικά με τους συμπρωταγωνιστές του, ο Hamm δήλωσε: «Όταν παίζω γκολφ σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, με πραγματικά καλούς παίκτες, παίζω καλύτερα. Γιατί είμαι πιο συγκεντρωμένος και έχω στο μυαλό μου ότι δεν κάνει να ντροπιαστώ. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργώ και στη δουλειά. Όταν βρίσκεται κανείς με ανθρώπους που είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, δεν θέλεις να είσαι ο άσχετος. Αυτή, περίπου, είναι η φιλοσοφία ολόκληρης της καριέρας μου, όσο παράξενο κι αν ακούγεται: να συνεργάζομαι με ανθρώπους που με εμπνέουν, ή με προκαλούν να γίνομαι καλύτερος, με κάποιο τρόπο».