Η εξαντλητική δίαιτα της Anne Hathaway

Η εξαντλητική  δίαιτα της Anne Hathaway

Η ηθοποιός πρέπει να χάσει 8 κιλά σε 20 μέρες- πώς θα το καταφέρει;

Για τον ρόλο της στην ταινία «Les Miserables», όπου θα υποδυθεί μία πόρνη που πεθαίνει, ονόματι Fantine, η Anne Hathaway πρέπει να χάσει 8 κιλά σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Η ηρωίδα του κλασικού βιβλίου του Βίκτορα Ουγκό πεθαίνει από φυματίωση και εμφανίζεται, αργότερα, ως φάντασμα.

Για να πείσει ως ετοιμοθάνατη ηρωίδα, η 29χρονη ηθοποιός κλήθηκε να αλλάξει τον υγιεινό τρόπο διατροφής της, ο οποίος βασίζεται στις 2.000 θερμίδες την ημέρα, και να περιοριστεί σε μία δίαιτα- express, από την οποία θα λαμβάνει μόλις 500 θερμίδες ημερησίως- που θα της εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πηγή ανέφερε στη Daily Mail : «η Anne θα υποδυθεί μία πόρνη που τα πρωινά εργάζεται σε εργοστάσιο. Δυστυχώς, έχει μόνο 15 με 20 μέρες για να χάσει όσο περισσότερο βάρος γίνεται. Δεν είναι ιδανικό, αλλά, όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες παραγωγές, οι χρόνοι είναι πολύ πιεσμένοι».

Οι παραγωγοί της ταινίας εξασφάλισαν personal trainer και διατροφολόγο στην ηθοποιό, η οποία τρώει δύο μήλα την ημέρα και μία μικρή ποσότητα πρωτεΐνης- η οποία προέρχεται κυρίως από συμπληρώματα διατροφής. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της εξαντλητικής δίαιτας η Hathaway παρακολουθείται στενά από ομάδα γιατρών.