Η Jennifer Aniston παραδέχτηκε τον εθισμό της

Η Jennifer Aniston παραδέχτηκε τον εθισμό της

Το διάσημο κορίτσι τα λέει έξω από τα δόντια.

Αναμφισβήτητα αυτή ήταν η χρονιά της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, καθώς όχι μόνο έχει το δικό της αστέρι στο Hollywood, αλλά όπως όλα δείχνουν βρήκε το άλλο της μισό. Η Jennifer Aniston υποδέχτηκε την άνοιξη μαζί με το περιοδικό In Style και για άλλη μία φορά μίλησε επί παντός επιστητού.

«Είμαι εθισμένη στο laser», παραδέχεται μεταξύ άλλων και συνεχίζει, «Αν δεν είχα ακολουθήσει την υποκριτική θα είχα γίνει σίγουρα δερματολόγος. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το δέρμα και ειδικά το laser είναι κάτι που με τρελαίνει εμμονικά». Μάλιστα δε δίστασε να συμπληρώσει πως σερφάρει στο διαδίκτυο και μαθαίνει οτιδήποτε νεότερο κυκλοφορεί για το δέρμα.

jennifer-393

Τέλος, όταν το θέμα ήρθε στο ζήτημα της ηλικίας, η ακομπλεξάριστη star όχι μόνο δε γκρίνιαξε για την εμφάνισή της(θα είχε πολύ θράσος να το κάνει αυτό), αλλά αντίθετα είπε χαρούμενη, «στην πραγματικότητα δε νιώθω καθόλου την ηλικία μου, τα 42, κάθε μέρα νομίζω πως είμαι και πιο μικρή. Ντύνομαι απλά, φοράω το τζιν μου και τα tshirt του φίλου μου και φέρομαι σαν παιδί».