Michael Fassbender: φωτογραφήθηκε γυμνός

Michael Fassbender: φωτογραφήθηκε γυμνός

Η σέξι φωτογράφησή του για γαλλικό περιοδικό

Ο Michael Fassbender που έγινε παγκόσμια γνωστός από την τολμηρή ταινία "shame" πόζαρε γυμνός για το διάσημο φωτογράφο και σκηνοθέτη μουσικών βίντεο, Jean-Baptiste Mondino και μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Obsession. Στο εξώφυλλο ο 35χρονος ηθοποιός εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια, αλλά στις υπόλοιπες σελίδες αποφασίζει να δώσει στους θαυμαστές του κάτι περισσότερο...


Στη συνέντευξή του σχολιάζει το Los Angeles που κυριαρχείται από αυτοκίνητα και πως ο ίδιος προτιμά τις αλλαγές των εποχών παρά "αυτή τη γαμ... συνεχή ηλιοφάνεια" όπως χαρακτηριστικά λέει. Λίγοι όμως θα διαβάσουν τη συνέντευξη και οι περισσότεροι θα χαζέψουν το γυμνασμένο του σώμα που μετά την ταινία "shame" δεν λέει να το ντύσει, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό.


Άλλωστε το τελευταίο καιρό τα "προσόντα" του έγιναν η νέα Χολιγουντιανή εμμονή. Μετά τον George Clooney, ο οποίος στις Xρυσές Σφαίρες δήλωσε ότι ο Michael θα μπορούσε να παίξει γκολφ χωρίς το μπαστούνι, άλλα μόνο με τα ανατομικά του "προσόντα" , σειρά πήρε η Charlize Theron, η οποία δήλωσε δημόσια για τον Fassbender: «Το πέος σου ήταν μία αποκάλυψη. Είμαι διατεθειμένη να δουλέψω μαζί του όποτε χρειαστεί»