Όταν ο Brad Pitt ήθελε να γίνει αστέρι του μπάσκετ

Γωγώ Φούντα
Όταν ο Brad Pitt ήθελε να γίνει αστέρι του μπάσκετ

Κι όμως ο διάσημος star έχει γνωρίσει την απόρριψη

Μπορεί ο Brad Pitt να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια παγκοσμίως και ο πιο ποθητός, ίσως, άντρας που έχει περάσει από την μεγάλη οθόνη, αλλά ο σύζυγος της Angelina Jolie δεν ήταν πάντα τόσο cool όσο είναι τώρα.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας μεταφέρουν στην εφηβική ηλικία του Brad και στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην ομάδα μπάσκετ του Cherokee Middle School. Μάταια όμως...

Ο 14χρονος Brad και οι φίλοι του ήταν τα μαύρα πρόβατα της ομάδας και αυτό που θα λέγαμε σε απλά ελληνικά... παγκίτες! Είδαν κι απόειδαν λοιπόν οι συμπαθείς πιτσιρικάδες και αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα μπάσκετ με το όνομα «Cherokee Rejects», δηλαδή απορριφθέντες! Μάλιστα, τα καθήκοντα του προπονητή ανέλαβε ο μπαμπάς του star, Bill.

Ένα από τα μέλη της ομάδας και φίλος του Brad, ο Aaron Stull, θυμάται: « Απογοητευτήκαμε πολύ που δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στη σχολική ομάδα κι έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας. Το όνομα ήταν ιδέα του Brad. Το είχαμε βρει πολύ αστείο! Συνήθως προπονούμασταν στο προαύλιο της εκκλησίας που συνήθιζε να πηγαίνει η οικογένεια Pitt. Είχαμε φτιάξει κ εμφανίσεις με το όνομα της ομάδας. Μάλιστα είχαμε κερδίσει και ένα κύπελλο. Μακάρι να θυμόμουν για ποιο λόγο»!

Και συνέχισε « Πάντως μπορεί ως μπασκετμπολίστας να μην τα κατάφερε, αλλά είμαι πολύ περήφανος που ο παιδικός μου φίλος έγινε τόσο μεγάλος star».

Εμείς πάλι είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο Brad δεν αποδείχθηκε και τόσο αθλητικός τύπος!