Τότε και τώρα: Η «pretty woman» με το τεράστιο χαμόγελο Julia Roberts

Τότε και τώρα: Η «pretty woman» με το τεράστιο χαμόγελο Julia Roberts

Επειδή όλοι θα πάτε στον κινηματογράφο αυτές τις μέρες να δείτε το Mirror Mirror, καλό θα ήταν να θυμάστε πως ήταν η "κακιά" μητρία στα νιάτα της.

Κάποιοι θυμούνται τη Julia Roberts ως την ιερόδουλη που βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του μεγαλοαστού Richard Gere στο Pretty Woman, άλλοι ως τη star του Hollywood που έχει περισσότερες πιθανότητες να φωτογραφηθεί σε κόκκινο χαλί κακοχτενισμένη καθώς δεν έχει δαμάσει τις ατίθασες μπούκλες της, ενώ οι περισσότεροι την έχουν στο μυαλό τους ως την ηθοποιό που άρπαξε το Oscar ερμηνεύοντας τη μπουστόζα και δυναμική Erin Brockovich ή ως τη celebrity με το μεγαλύτερο στόμα του κόσμου και κατ' επέκταση το μεγαλύτερο χαμόγελο που οι κακεντρεχείς σχολιάζουν αρνητικά και παραλληλίζουν με κάποια ζωντανά, αλλά εμείς αγαπάμε.

Αυτό το κορίτσι που λόγω ανατομίας και μόνο μπορεί να φάει το μήλο καλύτερα από όλους μας πρωταγωνιστεί στην καινούργια κινηματογραφική εκδοχή του κλασικού παραμυθιού της Χιονάτης και των 7 Νάνων, η οποία ακούει στο όνομα Mirror Mirror (ελληνιστί Καθρέφτη Καθρεφτάκη μου), στο ρόλο της πιο όμορφης, κακιάς, μάγισσας μητριάς (σ.σ. σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε να δείτε την ταινία καθώς είναι η πιο διασκεδαστική ταινία που μπορείτε να δείτε τις γιορτινές μέρες) και επιστρέφει στο προσκήνιο του Hollywood με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Υποθέτουμε, λοιπόν, πως η Julia κέρδισε το ρόλο με το φυσικό της κάλλος δεδομένου ότι από τα 80s που εμφανίστηκε μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει πάνω της με εξαίρεση κάποια χρώματα στα μαλλιά που από το κόκκινο πάνε στο καστανό και από το ξανθό στο μαύρο, με το προτελευταίο να προσπαθεί να γίνει το trademark της, αν και στην καρδιά θα είναι πάντα η καροτομαλλούσα με τα μεγάλα όνειρα και hotshorts του Pretty Woman. Το στόμα παραμένει το ίδιο, το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο και το πρόσωπο διατηρείται (λόγω αγάπης θα υποθέσουμε με φυσικές μεθόδους) ανέγγιχτο από τον κακό και τον καλό το χρόνο. Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τη Julia στο πέρασμα το χρόνο και θα καταλάβετε γιατί υποψιαζόμαστε πως έχει σταματήσει το χρόνο στην ηλικία που είχε το κορμί το φλογερό.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Mirror Mirror που πρωταγωνιστεί κάντε ένα like στη σελίδα της ταινίας στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και ενδιαφέροντα extras. Η ταινία κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους από τη Village Films.