O Robert Pattinson πιστεύει ότι είναι χοντρός

Γωγώ Φούντα
O Robert Pattinson πιστεύει ότι είναι χοντρός

Ποιος είπε ότι οι star δεν έχουν ανασφάλειες;

Tελικά η ανασφάλεια είναι μία «πάθηση» η οποία δεν κάνει διακρίσεις και χτυπάει αλύπητα ακόμα και τους διάσημους και ωραίους. Συγκεκριμένα, ο διάσημος γόης Robert Pattinson, ο οποίος λατρεύεται από εκατομμύρια έφηβες ανά τον κόσμο, και όχι μόνο, τελευταία περνάει δύσκολες ώρες.

Αιτία είναι κάποιες φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας και που ο ίδιος θεωρεί ότι δεν είναι και τόσο κολακευτικές. Οι εν λόγω φωτογραφίες απεικονίζουν το star του Twilight να κάνει surf σε παραλία του Malibu στις 30 Μαρτίου... Μέχρι εδώ καλά. Ο Robert όμως βλέποντας τες έπαθε αμόκ καθώς θεώρησε ότι έχει χάσει τη φόρμα του, ότι φαίνεται χοντρός και ότι αυτός θα είναι ο λόγος που θα χάσει τις θαυμάστριές του.

Άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον αναφέρει: « Είναι πολύ ανασφαλής με το σώμα του και όποτε πρέπει να εμφανιστεί χωρίς μπλούζα για κάποια ταινία, ζωγραφίζει ψεύτικους κοιλιακούς για να έχει το πολυπόθητο six-pack».

Και η μανία του Robert για το τέλειο σώμα δεν σταματά εδώ. Η ίδια πηγή συνεχίζει: « Προσπαθεί εδώ και καιρό να κόψει το κάπνισμα. Είναι γνωστό ότι όταν κάποιος είναι φανατικός καπνιστής και ξαφνικά το κόβει, παίρνει κιλά. Επιπλέον, δεν είναι πια έφηβος ώστε να έχει τόσο καλό μεταβολισμό. Στην ηλικία των 25 είναι πολύ πιο δύσκολο να χάσεις κιλά και να αποκτήσεις γράμμωση απ' ότι στα 18. Ο Robert το γνωρίζει αυτό και αυτός είναι ο λόγος που έχει πανικοβληθεί».

Εμείς πάντως θεωρούμε ότι ο διάσημος βρικόλακας δείχνει μια χαρά, κάτι στο οποίο σίγουρα θα συμφωνεί και η αγαπημένη του Kristen Stewart. Robert χαλάρωσε και προσπάθησε να ανακαλύψεις και τα θετικά του να έχει κανείς κοιλίτσα... Σίγουρα υπάρχουν!