H Scarlett για όλους και για όλα

Γωγώ Φούντα
H Scarlett για όλους και για όλα

H star μίλησε και έδωσε τις απαντήσεις της...

Μπορεί η σέξι Scarlett Johansson να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όταν αποφασίζει να μιλήσει τα λέει όλα έξω από τα δόντια.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν στο περιοδικό Vogue, η 27χρονη star άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Για τη σύντομη περιπέτειά της με τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της Sean Penn, είπε: « Δεν αρνούμαι ότι για κάποιο διάστημα ήμασταν αρκετά κοντά, αλλά ποτέ δε βάλαμε ταμπέλα σε αυτό που είχαμε. Είναι υπέροχο άτομο στ' αλήθεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώην άντρα της Ryan Reynolds και στο πόσο δύσκολα πέρασε την περίοδο του διαζυγίου τους: « Πάντα ήμασταν της άποψης ότι θα πρέπει να κρατήσουμε το γάμο μας μακριά από τα φώτα. Λίγο μετά τα γυρίσματα του Iron man 2 νομίζω ότι ο γάμος μας άρχισε να διαλύεται. Ήταν πραγματικά μία απαίσια περίοδος για μένα. Πίστευα ότι είχα τακτοποιήσει τη ζωή μου και τελικά όλα ανατράπηκαν. Ένιωσα να χάνομαι».

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι πήρε διαζύγιο, δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για το γάμο: « Ήταν μία πολύ όμορφη κατάσταση. Ο έρωτας, ο γάμος... Είναι υπέροχο να ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να αγαπήσεις κάποιον με αυτό τον τρόπο».

« Ο χωρισμός μας ήταν φιλικός και ξέρω ότι πάντα ο Ryan θα με στηρίζει όπως κι εγώ εκείνον φυσικά».

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στο νέο της αγαπημένο, μεγαλοστέλεχος διαφημιστικής εταιρίας Nate Naylor, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει συνηθίσει να τον κυνηγούν οι παπαράτσι αλλά προς το παρόν το χειρίζεται πολύ καλά.

Τέλος, μίλησε και για τις γυμνές της φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας λέγοντας ότι προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ενώ το ίδιο βράδυ στην έξοδό της, απλά αναρωτιόταν αν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού την είχαν δει γυμνή!