Η Miley Cyrus συρρικνώθηκε

Η Miley Cyrus συρρικνώθηκε

Οι φήμες την θέλουν ανορεξική, εμείς πάλι λέμε πως άρχισε να προσέχει περισσότερο την εμφάνισή της.

a4_copy_copy
a2_copy_copy

Καιρό τώρα οι φαν της Miley Cyrus και αρκετά «κίτρινα» έντυπα της Αμερικής ανησυχούν για την όλο και πιο αδυνατισμένη φιγούρα της νεαρής σταρ, διαδίδοντας φήμες πως έχει ανορεξία και πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

Και η αλήθεια είναι πως η Miley έχει όντως αδυνατίσει θεαματικά. Η ίδια μάλιστα, προς υπεράσπισή της, έγραψε στο twitter πως έχει κόψει την γλουτένη και την λακτόζη εξαιτίας της αλλεργίας που της προκαλούν και πως δεν είναι ούτε ήταν ποτέ ανορεξική. Εκτός αυτού, η ηθοποιός πηγαίνει εδώ και εβδομάδες με ευλαβική συνέπεια σε μαθήματα Pilates, με αποτέλεσμα να έχει σμιλέψει στην εντέλεια το σώμα της.

Πριν


Μετά


Αν βάλουμε στην άκρη την υπερβολή των σκανδαλοθηρικών εντύπων, για μια κοπέλα στην ηλικία των 19 χρονών, η Miley έχει επιτέλους το σώμα που της αξίζει και αυτό που θα έπρεπε να έχει (στην καλύτερη δυνατή εκδοχή μάλιστα), σε αντίθεση με τα πολλά περιττά κιλά που είχε στο παρελθόν και τα οποία μόνο υγιή εικόνα δεν της έδιναν. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να σταματήσει εδώ που έχει φτάσει και να συνεχίσει να συντηρεί ως έχει το σώμα της, για να μην γίνουν οι φήμες κάποια στιγμή πραγματικότητα.