Beyoncé: έγραψε γράμμα στην Michelle Obama

Beyoncé: έγραψε γράμμα στην Michelle Obama

Η επιστολή της Beyoncé στην πρώτη κυρία της Αμερικής

Με ένα συγκινητικό ιδιόχειρο σημείωμα η Beyoncé ευχαρίστησε την πρώτη κυρία της Αμερικής επειδή πιστεύει ότι η Michelle Obama είναι παράδειγμα προς μίμηση για την ίδια, το σύζυγο της Jay-Z και την τριών μηνών κόρη της, Blue Ivy Carter. Η 30χρονη star δημοσίευσε την επιστολή στη σελίδα της Beyonce.com, στην οποία γράφει τα εξής:

«H Michelle είναι το απόλυτο παράδειγμα μιας πραγματικά ισχυρής αφροαμερικανίδα γυναίκας. Είναι μια μητέρα που φροντίζει τα παιδιά της, είναι στοργική σύζυγος, ενώ την ίδια στιγμή, είναι η Πρώτη Κυρία. Παρά την πίεση και το άγχος του να είσαι κάτω από το μικροσκόπιο, είναι ταπεινή, τρυφερή, και ειλικρινής. Αυτή στηρίζει και τρέφει την οικογένειά της, ενώ παράλληλα φροντίζει εκατομμύρια ανθρώπους με τόσους πολλούς τρόπους».


Η Beyoncé υποστηρίζει εδώ και καιρό την οικογένεια Odama. Τραγούδησε σε φιλανθρωπικό χορό στο λευκό οίκο το 2008 ενώ συμμετείχε στην καμπάνια της πρώτης κυρίας ενάντια στην παιδική παχυσαρκία Η 30χρονη σέξι τραγουδίστρια τελειώνει την επιστολή της γράφοντας:

«Michelle, σε ευχαριστώ πολύ για ο,τιδήποτε έκανες για μας. Είμαι υπερήφανη που η κόρη μου μεγαλώνει σε έναν κόσμο όπου έχει ανθρώπους σαν και σένα να θαυμάζει».


Με ένα συγκινητικό ιδιόχειρο σημείωμα η 30χρονη σταρ ευχαρίστησε την πρώτη κυρία της Αμερικής επειδή πιστεύει ότι η Michelle Obama είναι παράδειγμα προς μίμηση για την ίδια, το σύζυγο της Jay-Z και την τριών μηνών κόρη της, Blue Ivy Carter

Η 30χρονη star δημοσίευσε την επιστολή στη σελίδα της, Beyonce.com, η οποία λέει:

«Η Michelle είναι το απόλυτο παράδειγμα μιας πραγματικά ισχυρής αφροαμερικανίδα γυναίκας. Είναι μια μητέρα που φροντίζει τα παιδιά της, είναι μια στοργική σύζυγος, ενώ την ίδια στιγμή, είναι η Πρώτη Κυρία. Παρά την πίεση και το άγχος του να είσαι κάτω από το μικροσκόπιο, είναι ταπεινή, τρυφερή, και ειλικρινής. Αυτή στηρίζει και τρέφει την οικογένειά της, ενώ παράλληλα φροντίζει εκατομμύρια ανθρώπους με τόσους πολλούς τρόπους."

Η Beyoncé υποστηρίζει εδώ και καιρό την οικογένεια Odama. Τραγούδησε σε φιλανθρωπικό χορό στο λευκό οίκο το 2008 ενώ συμμετείχε στην καμπάνια της πρώτης κυρίας ενάντια στην παιδική παχυσαρκία

Η 30χρονη σέξι τραγουδίστρια τελειώνει την επιστολή της γράφοντας:

«Michelle, σε ευχαριστώ πολύ ο,τιδήποτε έκανες για μας. Είμαι υπερήφανη που η κόρη μου μεγαλώνει σε έναν κόσμο όπου έχει ανθρώπους σαν και σένα να θαυμάζει»