Kάτι τρέχει με την μύτη της Adele;

Γωγώ Φούντα
Kάτι τρέχει με την μύτη της Adele;

H διάσημη τραγουδίστρια κάνει ολικό ρεκτιφιέ;

Tις τελευταίες μέρες δύο είναι τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την αμερικανική, και όχι μόνο, κοινωνία. Το ένα είναι ο αρραβώνας των Brangelina, το οποίο είναι επιβεβαιωμένο, και το άλλο είναι η... μύτη της Adele!

Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η διάσημη τραγουδίστρια, μετά την εξαντλητική δίαιτα που έκανε, αποφάσισε να προχωρήσει και σε ακόμη κάποια... μερεμέτια στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δαιμόνιοι δημοσιογράφοι σύγκριναν παλαιότερες φωτογραφίες της βρετανίδας star με τωρινές και έφτασαν στο συμπέρασμα ότι πλέον η μύτη της είναι εμφανώς πιο λεπτή και πιο μικρή. Μάλιστα δε δίστασαν να πάρουν και τη γνώμη πλαστικού χειρουργού η γνωμάτευση του οποίου μάλλον απογοήτευσε τους καλοθελητές.

« Δεν πιστεύω ότι η Adele έχει κάνει ρινοπλαστική. Αν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά στο πρόσωπό της, εκτός από το γεγονός ότι έχει χάσει πολλά κιλά. Τα χαρακτηριστικά μας όταν υπάρχει μεγάλη απώλεια βάρους τείνουν να αλλάζουν ελαφρά. Ίσως γι' αυτό πολλοί να θεωρούν ότι έφτιαξε την μύτη της» είπε ο Dr. Gabriel Chiu.

Από τη στιγμή που η φωνή της παραμένει το ίδιο υπέροχη, ποιος νοιάζεται για την μύτη της ή γενικότερα για την εμφάνισή της; Leave Adele alone!