Rihanna: Γυμνή στη Hawai

Γωγώ Φούντα
Rihanna: Γυμνή στη Hawai

Το ξεσάλωμα της RiRi συνεχίζεται...

Το παιχνίδι της δημοσιότητας, το παίζει στα δάχτυλα όπως φαίνεται η superstar Rihanna. Μία με τη συνεργασία της με τον πρώην, Chris Brown, μία με τις αλλαγές στα μαλλιά της, καταφέρνει πάντα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Τελευταίο της κατόρθωμα είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις χειμερινές της διακοπές στη Hawai. Ναι ναι, είναι οι ίδιες διακοπές από τις οποίες έχουμε δει αμέτρητες φωτογραφίες κατά καιρούς, μέχρι και να καπνίζει μαριχουάνα την είδαμε, απλά η RiRi θεώρησε ότι έχει και κάποιο extra υλικό να μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αμέτρητες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει όλο χάρη, πότε με παρεό, πότε με μαγιώ και πότε χωρίς αυτό! Με φόντο τα υπέροχα τοπία του εξωτικού νησιού, βλέπουμε τη διάσημη τραγουδίστρια να κολυμπάει και να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ.

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, για το μόνο που δεν μπορεί να κατηγορηθεί η Rihanna είναι για επίδειξη πλούτου τους χαλαιπούς αυτούς καιρούς. Σχεδόν γυμνό κυκλοφορεί το κορίτσι... Eμείς να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο που λέει όχι στις γούνες και τα ακριβά φορέματα!