Τότε και τώρα: Η Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», Shannen Doherty στο πέρασμα του χρόνου

Τότε και τώρα: Η Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», Shannen Doherty στο πέρασμα του χρόνου

Η ηθοποιός του Hollywood την οποία κυνηγά η φήμη της «bitch» γέρασε. Ή όχι;

Η γυναικεία κόντρα της ξανθιάς με τη μελαχρινή είναι μία μάχη που κρατά από τις απαρχές της ανθρωπότητας όπως αυτή του καλού με το κακό και η ιστορία της pop culture έχει πολλά παραδείγματα για να μας το επιβεβαιώσει. Στα 80s ήταν η Alexis και η Krystle στη Δυναστεία έδιναν τη δική τους μάχη για έναν άντρα, ενώ τα 90s σίγουρα χαρακτηρίστηκαν από το φιλικό «ξεμάλλιασμα» της Brenda και της Kelly για τα μάτια του Dylan στα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills. Και επειδή δεν είμαστε σίγουροι ότι προτιμάμε γενικά τις μελαχρινές, θα παραδεχτούμε πως υπάρχει μία που χάραξε την καρδιά μας από την πρώτη στιγμή που την είδαμε.

Η Brenda του Beverly Hill κατά κόσμον Shannen Doherty μπορεί να έπαιξε μόνο σε 4 σεζόν της θρυλικής σειράς των 90s, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα όλων και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τύπου με την «primadonna» συμπεριφορά της που φάνηκε να την ακολουθεί σε όλες τις δουλειές της και μετά τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills. Η φλογερή μελαχρινή που γεννήθηκε κοκκινομάλλα (σ.σ γενικά διαφωνούμε με την επιλογή μιας ginger να βάψει τα μαλλιά της, ομως στη Shannen το συγχωρούμε και το επιτρέπουμε), μετά τη σειρά που την καθιέρωσε έκανε τεράστια επιτυχία ως μάγισσα στο Charmed, αλλά και πάλι το attitude της έδειξε την πόρτα της εξόδου και από αυτή τη σειρά ή τουλάχιστον αυτό έλεγαν την επόχη εκείνη οι κακές γλώσσες. Και όσο σταθερή ήταν στην καριέρα της η «diva» συμπεριφορά της και το χρώμα των μαλλιών της, τόσο δεν ήταν το μήκος τους που είναι το μόνο που έχει αλλάξει τόσα χρόνια πάνω στην Shannen, η οποία αποδεικνύει ότι οι «b*****s» δεν γερνάνε, καθώς η μοναδική διαφορά που βλέπουμε πάνω της στο πέρασμα δύο δεκαετιών είναι ελάχιστα κιλά παραπάνω και σχετικά διαφορετική γκαρνταρόμπα.

Μπράβο Shannen και αν το attitude είναι μόνο το μυστικό της διατήρησης της ομορφιάς της, ένας λόγος παραπάνω για τις γυναίκες να αναθεωρήσουν την άποψη τους για τα καλά κορίτσια.