H Harper Seven τώρα και σε... πίνακα

Γωγώ Φούντα
H Harper Seven τώρα και σε... πίνακα

Ένα έργος τέχνης για τους Beckhams!

Μόλις 8 εβδομάδων, ξεναγήθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο της μόδας καθώς μαζί με την μαμά της επισκέφθηκε boutique με μωρουδιακά. Τώρα πια, που έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα, 8 μηνών, η Harper Seven έχει κάθε λόγο να καυχιέται ότι εκτός του ότι είναι το πιο stylish μωρό του κόσμου έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Η διάσημη μικρούλα λοιπόν, πρόσφατα απέκτησε το δικό της πορτραίτο διά χειρός του διάσημου βρετανού καλλιτέχνη Damien Hirst. Μάλιστα ειδικοί εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο έργο θα μπορέσει να αγγίξει και το ποσό των 10.000 λιρών.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με φήμες, είναι ο αγαπημένος του ζεύγους Beckham και μάλιστα έχουν στην κατοχή τους πολλά έργα του ανάμεσα στα οποία είναι και μία ασημένια καρδιά ταύρου(!) την οποία ο David είχε προσφέρει παλαιότερα στη Victoria.

Η αξία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη στη βρετανική αγορά είναι τόσο μεγάλη που οι ειδικοί πιστεύουν ότι το πορτραίτο της Harper Seven θα μπορούσε να «χτυπήσει» πολύ υψηλά ποσά αν ποτέ έβγαινε σε πλειστηριασμό μόνο και μόνο επειδή φέρει την υπογραφή του Damien Hirst.

Κριτικός τέχνης, δήλωσε: « Το πορτραίτο αυτό καθεαυτό δεν έχει ιδιαίτερη άξια παρά μόνο συναισθηματική για τους γονείς της μικρής. Φέροντας όμως την υπογραφή του Damien και δεδομένου και της μεγάλης του αξίας η τιμή του συγκεκριμένου έργου έχει όλα τα φόντα να εκτοξευτεί στα ύψη».

Σύμφωνα μάλιστα με φήμες, το διάσημο ζεύγος έχει στην κατοχή πολλά έργα του καλλιτέχνη τα οποία και φυλάσσονται, κάτι που βέβαια οι εκπρόσωποί του αρνούνται κατηγορηματικά.

Να που μας προέκυψαν και φιλότεχνοι οι Beckhams...