Ποιον θα επιλέξει για πατέρα του γιου της η Charlize Theron;

Γωγώ Φούντα
Ποιον θα επιλέξει για πατέρα του γιου της η Charlize Theron;

Keanu Reeves και Alexander Skarsgard διεκδικούν  την καρδιά της Charlize

Μπορεί πλέον η Charlize Theron να είναι μητέρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεχνά και την άλλη της ιδιότητα, ότι είναι δηλαδή και γυναίκα! Εν αντιθέσει με τη συνάδελφό της Sandra Bullock η οποία έχει υιοθετήσει ένα πιο μαμαδίστικο στυλ, η ξανθιά θεά συνεχίζει να κάνει θραύση στο αντρικό φύλο.

Μετά τις πικάντικες δηλώσεις της για τα... προσόντα του συμπρωταγωνιστή της Michael Fassbender, κυκλοφόρησε έντονη φημολογία ότι διατηρεί δεσμό με τον εξίσου ψηλό, ξανθό και εντυπωσιακό Alexander Skarsgard. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε και σε τρυφερά τε-α-τετ σε bar του Δυτικού Hollywood. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες οι δυο τους απλά βγαίνουν και περνάνε καλά καθώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι σε φάση για κάτι πιο σοβαρό.

Και αν νομίζατε ότι η διάσημη ηθοποιός θα αρκεστεί σε έναν άντρα κάνετε μεγάλο λάθος. Οι πιο φρέσκες πληροφορίες κάνουν λόγο για ειδύλλιο ανάμεσα στη Charlize και τον Keanu Reeves. Μάλιστα φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι είχαν υπάρξει και στο παρελθόν αμέσως μετά το χωρισμό της ξανθιάς καλλονής από τον Stuart Townsend.

Εξάλλου, πλέον δεν είναι μόνη της καθώς έχει να σκεφτεί και το μέλλον του υιοθετημένου γιου της Jackson. Και τι καλύτερο από έναν μπαμπά σαν τον Keanu;

Άνθρωπος από το περιβάλλον των δύο star αναφέρει: « Όποτε ο Keanu επισκέπτεται τη Charlize κουβαλάει πάντα παιχνίδια για το μωρό. Του έχει τόσο μεγάλη αδυναμία που του αλλάζει μέχρι και πάνες»!

Λέτε όλα αυτά να είναι αλήθεια και να μην πρόκειται απλώς για ένα σενάριο φαντασίας; Πάντως εμείς πολύ θα θέλαμε να δούμε τον ωραίο και την ωραία να μεγαλώνουν μαζί τον μικρό Jackson. Αναμένουμε εξελίξεις...