Οι γονείς της Jessica Biel δε θέλουν για γαμπρό τον Justin

Γωγώ Φούντα
Οι γονείς της Jessica Biel δε θέλουν για γαμπρό τον Justin

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να' χει ο πεθερός;

Και εκεί που λέγαμε ότι η Jessica Biel θα καταντούσε « κυρία Κοκκοβίκου», από τη γνωστή ελληνική ταινία, ανασάναμε με ανακούφιση όταν μάθαμε ότι ο αγαπημένος της και επίσης διάσημος Justin Timberlake της έκανε επιτέλους πρόταση γάμου. Αλλά απ' ότι φαίνεται το διάσημο ζεύγος δεν το έχει γραφτό να ευτυχήσει.

Ενώ η Jessica βρίσκεται στην Ιταλία σε αναζήτηση του νυφικού των ονείρων της, πάντα μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της οι φήμες οργιάζουν ότι η οικογένειά της δεν τρέφει και τα αγνότερα των συναισθημάτων για τον Justin!

Συγκεκριμένα, οι γονείς της διάσημης ηθοποιού δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι τη σχέση της κόρης τους με το άτακτο αγόρι της ποπ και μάλιστα ο πατέρας της είναι πολύ επιφυλακτικός για τις προθέσεις του Justin από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας.

Φίλος του διάσημου τραγουδιστή λέει χαρακτηριστικά: « Ο Justin έχει κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη συμπάθεια της οικογένειας της Jessica. Τους κάνει συνέχεια δώρα, τους καλεί σε δείπνα μέχρι και δουλειά στον αδερφό της βρήκε! Αλλά απ' ότι φαίνεται δεν τους αρκούν όλα αυτά. Αυτή ήταν και η αιτία του χωρισμού τους λίγο καιρό πριν. Η Jessica βέβαια έκλαψε, τον ικέτευσε να γυρίσει και του υποσχέθηκε ότι όλα θα αλλάξουν».

Η άλλη πλευρά, όπως είναι φυσικό, έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Άτομο από το περιβάλλον των Biel λέει: « Οι γονείς της Jessica δεν μπορούν να συγχωρήσουν τον Justin για τον πόνο που προκάλεσε στο παιδί τους όταν της ζήτησε να χωρίσουν. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι φωτογραφίες του αγκαλιά με την Mila Kunis αλλά και την Olivia Munn λίγο καιρό μετά το χωρισμό τους».

Και το κατηγορώ συνεχίζεται: « Ας μην ξεχνάμε φυσικά και τις δύο άλλες σύντομες σχέσεις του Justin με την Olivia Wilde και την Ashley Olsen-μα πότε πρόλαβε;-αλλά και το γεγονός ότι η Jessica έβρισκε συνεχώς χαρτάκια με τηλέφωνα στις τσέπες του»!

« Και φυσικά το πρώτο βήμα για την επανασύνδεσή τους το έκανε εκείνη, όταν του ζήτησε να της κάνει μαθήματα φωνητικής. Κάτι που ήταν ολοφάνερα απλά μία πρόφαση».

Και τα προβλήματα δε σταματούν εδώ. Justin και μπαμπάς Biel διαφωνούν ακόμα και για το bachelor πάρτι του πρώτου. Ο Justin αρνείται κατηγορηματικά να το κάνει στο σπίτι που συζεί με τη Jessica κάτι που δεν αρέσει καθόλου στο σκληροπυρηνικό μπαμπά της καλής του...

Σαν σενάριο από τις οικογενειακές ιστορίες μας ακούγεται όλο αυτό! Ελπίζουμε οι δύο πλευρές στο τέλος να τα βρουν γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κόντρα γάμος μάλλον δεν πρόκειται να γίνει...