Jennifer Aniston: Τα πάθη και τα μίση από τον Brad και μετά

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Τα πάθη και τα μίση από τον Brad και μετά

Οι έρωτες της μετά το διαζύγιο με το Brad Pitt...

Η συχνή φράση που λέμε σε κάποια φίλη όταν χωρίζει από τον καλό της, σιγά δεν έχασες και τον Brad Pitt, στην περίπτωση της Jennifer Aniston δυστυχώς δεν ισχύει. Βλέπετε, η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός, έχασε όντως το Brad Pitt και μάλιστα από τη γνωστή χολιγουντιανή αντροχωρίστρα Angelina Jolie.

Όταν το 1998 Jennifer και Brad άρχισαν να βγαίνουν, πολλοί απόρησαν καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ο, ίσως, πιο ωραίος άντρας του πλανήτη αποφάσισε να ασχοληθεί με μία γυναίκα χαμηλότερων τόνων και όχι με την δική του εντυπωσιακή ομορφιά. Τα χρόνια πέρασαν ο έρωτας μεγάλωσε και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2000 σε μία υπέροχη τελετή στο Malibu.

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα μείνουν μαζί για πάντα, ήρθε η «σατανική» σεξοβόμβα του Hollywood και ξελόγιασε τον ωραίο Brad. Αυτομάτως η Jennifer έγινε σημαία και είδωλο των απανταχού απατημένων και παρατημένων γυναικών ενώ το μίσος για την πέτρα του σκανδάλου Angelina, πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Μπορεί όπως έχει δηλώσει και παλαιότερα, να έκλαψε, να έπεσε σε κατάθλιψη και να ήθελε να πεθάνει όταν την άφησε ο Brad αλλά όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Και το εννοεί καθώς έπειτα από μία περίοδο «ύφεσης» στα ερωτικά της, η Jennifer ξαναμπήκε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι ενώ η εμφάνισή της χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Η πρώτη της σχέση μετά το πολύκροτο διαζύγιό της ήταν με τον επίσης ηθοποιό Vince Vaughn. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της κωμικής ταινίας "The Break-Up" ενώ παρά την έντονη φημολογία που έκανε λόγο για γάμο, η σχέση τους έληξε άδοξα το Δεκέμβριο του 2006. Αμέσως μετά τον Vaughn είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με το μοντέλο Paul Sculfor ενώ το Φεβρουάριο του 2007 άρχισε να βγαίνει με τον τραγουδιστή και αρκετά μικρότερό της, John Mayer. Η σχέση τους είχε πολλά on and off και τελικά χώρισαν οριστικά τον Μάρτιο του 2009.

Από τον Μάιο του 2011 η Aniston είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Justin Theroux. Μέχρι στιγμής είναι ακόμα μαζί ενώ υπάρχει και έντονη φημολογία ότι οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα στην Κρήτη!

Ελπίζουμε μετά από τόση ταλαιπωρία στον ερωτικό τομέα, να μπορέσει επιτέλους η Jennifer να βρει τον πρίγκιπα των ονείρων της. Και ελπίζουμε αυτός να είναι ο Justin...


Διαβάστε την απάντηση της Jennifer Aniston: Jennifer Aniston: Τι απαντάει για τον φημολογούμενο γάμο της στην Κρήτη