Βrangelina: Η οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία

Γωγώ Φούντα
Βrangelina: Η οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία

H πιο διάσημη οικογένεια του κόσμου σε χαλαρές στιγμές.

Όπου κι αν πάνε ότι κι αν κάνουν, τραβούν τα φώτα πάνω τους και έχουν την μαγική ικανότητα να κάνουν το κοινό να τους χαζεύει ακόμα και όταν κάνουν ό, τι πιο απλό και φυσιολογικό υπάρχει στον κόσμο: μία βόλτα στην παραλία.

Ο λόγος φυσικά για την πιο διάσημη οικογένεια του κόσμου, αυτή των Jolie-Pitt και την εξόρμησή τους σε παραλία των νησιών Galapagos το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

O Brad ως σωστός και υπερπροστατευτικός πατέρας πλατσούριζε με την 7χρονη Zahara και τον 8χρονο Pax, ενώ η Angelina υπέροχη και σικ όπως πάντα, φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και ένα τεράστιο καπέλο, παρακολουθούσε την τρυφερή σκηνή.

Τα 3χρονα δίδυμα Vivienne και Knox δε δοκίμασαν το νερό και προτίμησαν να παίξουν με την άμμο, κάτω από τα άγρυπνο πάντα βλέμμα της διάσημης μαμάς τους, όπως και η 4χρονη Shiloh, η οποία θυμίζει αρκετά αγοράκι με το νέο της κούρεμα.

Ο μοναδικός απών από την οικογενειακή αυτή εξόρμηση, ήταν ο Maddox, ο οποίος μάλλον νιώθει πολύ μεγάλος πλέον για να ακολουθεί παντού την μαμά και τον μπαμπά.

Αφού έπαιξαν με την ψυχή τους στην παραλία, αργότερα, σύσσωμη η οικογένεια απόλαυσε μία βόλτα με σκάφος, ενώ Angelina και Brad δε σταμάτησαν στιγμή να συζητούν χαμηλόφωνα.

Πιθανό το θέμα συζήτησης να ήταν ο επικείμενος γάμος τους καθώς μετά από 7 χρόνια αναμονής αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο ο η μεγάλη μέρα βρίσκεται κοντά έπειτα από τις δηλώσεις του Brad ότι θα παντρευτούν μόνο αν γίνει νόμιμος ο γάμος ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres είπε: « Έχω δηλώσει ότι θα παντρευτώ μόνο όταν όλοι όσοι ζουν σε αυτή τη χώρα θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο».

« Ζούμε σε μία υπέροχη, ελεύθερη χώρα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτρέπουμε σε προκαταλήψεις να επηρεάζουν την καθημερινότητά μας».

Αν κάποιος αμφέβαλε ότι είναι ο τέλειος άντρας, μόλις αποστομώθηκε!